maanantai 18. heinäkuuta 2011

Juhlia, mäkiä ja menestystä...

Lauantaina Veikolla oli juhlapäivä, kun saimme kylään lähisukua Porvoosta ja Tampereelta sekä isännän vanhemmat ja oman äitini. Vietimme isännän lokakuussa tulevia viisikymppisiä, emännän eilisiä merkkipäiviä, lainanmaksun päättymispäiviä sekä toukokuussa täyteen tullutta 25 vuotishääpäivää. Monta hyvää syytä juhlaan ja koska heinäkuun säät sopivat keskimäärin juhlimiselle paremmin, kuin lokakuiset tai muut, päätimme keskittää juhlat loma-aikaan. Veikolla oli hirveä työ vahtia prinssinnakkeja ja muita herkkuja ja veljieni kuutta lasta (kahdeksasta serkusta paikalla 6). Veiko pääsi välillä rauhoittumaan meidän makuuhuoneeseen, etteivät vilkkaiden serkkujen juokseminen ruoka kädessä aiheuta turhia paineita.

Sunnuntaina emäntä kävi Tuomarinkylän ryhmänäyttelyssä todistamassa Lokin ensidebyytin (rop-pentu) sekä Sally-äipän menestyksen (rop + rop-vet) sekä Peterin valioitumisen tuloksella pu1, vsp, sert sekä Fi, Se, No, Lt, Pohj Mva eli varsinainen valiopotti! Eipä sa.n saaneita ollutkaan muita, kuin Peter ja Sally. Ehdin jo laittaa AnneH:llekin viestiä että Peter sai sertin ja on vsp, vaikka kehä oli vielä kesken... Emäntä pääsi jopa rop-kehään Sallyn kanssa juoksemaan ja Peter ei edellä pitänytkään minun kahisevista housuistani. Kehän jälkeen alkoi sataa ja lähdimme AnneT:n kanssa meille syömään, kun kerran näyttely oli vain 7 km päästä meiltä. Veiko oli tosi ilahtunut Annen nähdessään ja makoili onnellisena sohvan edessä Annen varpaiden päällä, kuin varmistaakseen etteivät ne vaan lähde minnekään.

Annen lähdettyä ajamaan kohti Raumaa, lähdimme tyttöjen ja Veikon kanssa Paloheinään kävelemään ylämäkiä. Ehkä hieman myöhäisempi ajankohta olisi ollut parempi, oli meinaan melkoisen kuumaa mäkikävelyyn. Vähän tuli kartoitettua reittejä ja polkuja, jotta osaa mennä nyt joku ilta sinne myös kävelemään, että tulee Veikolle muutakin kuin tasaisella alustalla kävelyä, jota täällä meidän nurkilla valtaosin joudutaan tekemään.

Illalla pääsin vielä Jaakon ja Lauran kanssa katsomaan uusimman Harry Potterin ja hienohan se oli. Ja kiitos Jaakon henkilökuntaedun oli myös poppareita riittävästi tarjolla koko elokuvan ajan... Jaakolta sain lahjaksi siis elokuvan ja herkut.

Ja vielä lopuksi kuva lahjasta, jonka tyttäriltäni sain... kyllä siihen kelpasi illalla painaa päänsä.



Tämä uutinen oli tänään HSKH:n etusivulla. Henrika ja Veiko ovat syksystä alkaen HSKH:n tehoryhmässä ja tosi kovassa seurassa. Nyt vaan loppuloma kohotetaan Veikon lihaskuntoa kävelemällä, uimalla tms. jotta ollaan iskussa elokuussa!

1 kommentti:

  1. Teillä on monta aihetta ollut juhlaan, paljon onnea!Ihanan lahjan sait :)

    Kivikossa (Liikuntapuisto), olisi kans kivoja mäkiä Veikon kuntoutukseen ;).

    T Mari, Mizy & co

    VastaaPoista