sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Varamies


Veiko pääsi tapaamaan Mizyä (Wishdecoy Sonya Paris) tosi tarkoituksella. Vaikka pari tapasi neljänä päivänä peräkkäin, ei toivottua tulosta tai päämäärää saavutettu. Mizy tapasi myös pääsulhasensa Flown monta kertaa samalla viikolla ja samoina päivinäkin, mutta maaliin asti ei päästy tässäkään kisassa.

13.03.2014 torstaina kävimme Veikon kanssa kävelyllä Viikissä. Mizy kiinnosti Veikoa, mutta Mizy ei antanut Veikon nousta selkään.

14.03.2014 perjantaina Mizy tuli Puistolaan ja Veiko kosiskeli Mizyä 3 tuntia, mutta Veikon innokkuus ei saanut vastakaikua. Veiko odotti kovasti bussista 75 tulevaa Mizyä. Veiko sai nuolla ja haistella, mutta selkään ei annettu  nousta. Jos Mari yhtään auttoi pitämällä pannasta kiinni, ilmoitti Mizy topakasti ettei se oikein sovi.

15.03.2014 lauantaina näimme Mizyn sekä aamulla Puistolassa että illalla Viikissä.

16.03.2014 sunnuntaina kävi Mizy päivällä Flown luona ja illansuussa vielä meillä. Me taas kävimme puolestamme kisaamassa Kotkassa pari hyllyrataa, vain todetaksemme, ettei se into agilityyn ollut mihinkään näistä deittailuista hävinnyt. Veiko oli vieraassa hallissa ihan normaalisti kontrollissa eikä haahuillut minnekään hajujen perään. Ehkä ohjaaja oli enemmänkin aatoksissaan.

Nyt sunnutain treffeillä oli jo enemmän hammastelua ilmassa ja Veikokaan ei enää ollut Mizystä lenkillä niin kiinnostunut, vaan lähti nostamaan koipeaan ja asioilleen ja haistelemaan puskia/kinoksia. Toki Veiko palasi vielä Mizyn viereen liehakoimaan, mutta ei Mizykään ollut enää niin innostunut mitä esim. perjantaina oli ollut. Marin laskelmien mukaan torstai ja perjantai olisivat olleet ns. tärppipäivät ja kyllä perjantaina oli Veikon kosiskelu Mizyä kohtaan suurimmillaan. Tämän lenkin jälkeen tuli kyllä selväksi, että Mizyn tärpit olivat ohitse.

Veikon käytös Mizyn vierailujen jälkeen kotona oli erinomaista Hilaryä kohtaan. Hilary sai olla Veikolta ihan rauhassa eikä Veiko osoittanut erityistä kiinnostusta häntä kohtaan, haisteli toki, mutta totesi, ettei Hilaryn hajuvesi ollut mistään kotoisin. Vähän etukäteen pelkäsin Veikon käyvän kierroksilla kotonakin, kun näimme juoksuisen nartun niin monta kertaa lyhyen ajan sisällä ja aina palauduttiin hienosti maan pinnalle. Mizy taitaa muistaa parhaiten minun tarjoamani nakit, kuin innokkaan Veikon.

Mizy ilmoittaa, ettei nyt oikein sovi 

Muutama valikoitu kuva on vielä Veiko & Mizy 2014 -kuvakansiossakin.










1 kommentti:

  1. Ihanasti kirjoitat ja ihania kuvia. Mizyn mielestä Flow oli vissiin se ainoa oikea ja siksei vissiin varamies Veiko kelvannut :(

    VastaaPoista