sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Voitolla kakkosiin

14.01.2017 lauantaina Sipoossa JAU:n kisoissa muuten niin täydellisellä radalla ongelmaksi koitui sininen rengas, jolla oli leveä kehikko... Toinen agirata jäi pahasti kesken, kun Henrika uusi jälleen renkaan ja poistui radalta sen jälkeen. Kisapaikalla oli mukavan rauhallista.

Hilary on kisannut viime viikonloput ahkeraan ja ollaan samassa yhteydessä katsastettu esteiden treenitilannetta. Aiemmin ei ole koskaan kisattu näin ryppäinä eikä yhden yksittäisen radan kisaamisella ole saatu esille ns. kisavirettä ja sen vaikutusta esteiden suorittamiseen. Positiivista on ollut se, että Hilary on kestänyt 2 starttia sekä lauantaina että sunnuntaina eikä ole väsähtänyt vaikka kahden radan välissä olisi ollut kolmenkin tunnin tauko. Juoksuja odotellaan kovasti ja 1-2 luokissahan ei juoksuisena saa myöskään kisata. Ohjaajan jalan ehdoilla ollaan myös kisattu eli jos se on älähtänyt, on se huomioitu.

Ohjaaja ja allekirjoittanut sen sijaan ovat nukkuneet ehkä vähemmän, kuin mitä olisi pitänyt... Ykkösiin aikaiset heräämiset viikonlopun molempina aamuina on ottanut kovemmalle ihmisille, kuin itse kisakoiralle. Treenilistalle pääsee nyt ainakin rengas (sininen rengas...) ja A ja erikoisesteet peräkkäin (rengas-pituus, kepit-rengas...). Hilary on ollut iloinen oma itsensä kisapaikoilla eikä ole ottanut hernettä nenäänsä kuulutuksista eikä muustakaan ja se lähtee innoissaan radalle. Loppu onkin sitten sitä kuuluisaa hienosäätöä.

15.01.2017 sunnuntaina Ojangossa I-HAH:n kisoissa oli tuomariharjoittelija Satu Laru ja radat vahvisti Seppo Savikko. Ensimmäiseltä agiradalta tuli se kaivattu nollatulos ja sillä Hilary voitti radan. Vain toinen nolla meidän lisäksemme medeille. Xema -kaverimme nousi myös samalta radalta kakkosiin ja sen kunniaksi otimme kaverikuvan. Onnea molemmille tytöille ja hienot koirat on molemmilla!



Tänään taisi olla agilityjumalat olla meidän puolellamme...


15.1.2017 Seppo Savikko ja tuomariharjoittelija Satu Laru





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti