lauantai 4. lokakuuta 2008

Veiko Henrikan silmin

Veiko on ihmis- ja eläinrakas kooikerhondjepoika. Koirat, lehmät ja muut eläimet ovat Veikon mielestä hyviä leikkikavereita. Aina ei kaikki kuitenkaan leiki... Aina kun ovikello pimahtaa, ensimmäisenä ovella on Veiko - valmiina tervehtimään tulijaa. Veikolla on siis maailman paras kuulo, ja tällä todella tarkoitan sitä. Jos Veiko nukkuu, on toisessa huoneessa, pihalla, missä vain - kuulee Veiko kun jääkaappi aukeaa. Siis ihan tosi! Tämä on huomattu. Jos Veiko illalla rauhallisesti nukkuu omassa tuolissaan, ja menee itse tekemään iltapalaa ja ottaa jääkaapista vaikka leikkelesiivua leivän päälle, istuu siinä vieressä salamanhiljaisesti tullut Veiko joka tuijottaa sinua tiiviisti "Olen niin söpö enkö voisi saada edes haukkua?" Hah.
Veikolla riittää energiaa vaikka muille jakaa. Veiko rakastaa lenkkejä ja riehumista ulkona(ja sisällä), temppujen tekemistä, puutarhurina leikkimistä...

Unikin Veikolle maittaa. Joskus poika väsähtää niin, että nukahtaa poikittain oven eteen ettei kukaan enään pääse yli..(ettei häntä vain unohdeta...) Ovelaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti