torstai 21. toukokuuta 2009

Match Show

Olimme Riihimäellä kooikereiden mätsärissä, missä osaanootto jäi odotettua pienemmäksi. Lähellä olleet toiset mätsärit veivät osallistujat. Nakkiformularata piirrettiin asfalttiin, mutta vain muutama osallistuja saatiin, kun kehät olivat niin nopeita ettei odotteluaikaa jäänyt. Ahneet kooikerit 'veiko ja Helmi joutuivat ottamaan kolme lähtöä ennen kuin selvisi, että Veiko oli sittenkin se ahnein koira (tai Veikon maha vetää enemmän nakkeja!). Kaksi ensimmäistä kierrosta olivat tasan samat ajat, 28 ja 21 sekuntia. Kolmanneksi ahnein oli tolleri.

Henrika oli elämänsä ekassa juniorhandlerissa hienosti kolmas, Kaisa ekassa seniorkisassaan ensimmäinen, Veiko pienten aikuisten punaisten neljäs ja nakkiformulan ykkönen. Hieno päivä ja onneksi ei satanut vaikka aamu näyttikin uhkaavalta.

Paluumatkalla käytiin Saijan kautta testaamassa miten kolme henkeä ja kaksi häkkiä mahtuu Opeliin ja miten kolme häkkiä ja kolme ihmistä menee yhteen Volvoon... mahtuu ne, vaikka tiukkaa tekee!! Veiko ja Fayza ottivat parit spurtit pihassa ja näyttivät tulevan toimeen keskenään. Hyvä juttu, kun kerran majoitutaankin seuraavalla samaan huoneeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti