torstai 13. elokuuta 2009

Match Show

Lähdimme torstai-iltana Jaanan, Kristan ja Cian houkuttelema mukaan Tuomarinkylässä pidettävään HSKP:n mätsäriin. Paikalla oli myös Oliver (Bullbenz Kooi Olive Sade) pennuissa ja monta agituttua.

Mätsäreistä poiketen arvostelu oli roturyhmittäin eli ryhmällä 8 oli tuomarina Hannele Jokisilta. Pennut arvosteltiin erikseen ja sen jälkeen aikuiset pareittain niin kun on tapana. Veikon ja Henrikan pariksi tuli komea petit basset griffon vendeen, joka saikin punaisen nauhan siis Veikolle sininen. Ryhmän kahdeksan koiria oli liki 80, kaikkiaan yli 400 koiraa oli mätsärissä ja se on kuulemma järjestäjillekin ennätys.

Veiko poimittiin sinisten joukosta neljänneksi, eikä yhtään kultsua tai labbista sijoittunut. Koiria oli kehässä kaksi täyttä kehällistä ja liikkuivatkin viidessä kuudessa eri erässä kierroksen kehän ympäri. Jokisilta kehui mm. Veikon päätä

Kaisa osallistui senior handleriin ollen kisan neljäs. Veikon napsut on siis kasassa, kun taas saatiin ruokaa monta pussia ja kakkapusseja mihin lopputulos sitten aikanaan siivotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti