lauantai 2. huhtikuuta 2011

Bullbenz - Oorbellen - Cirtap's agilitypäivä

Veiko 'liitää', kuva: Tytti Käyhkö
Veiko pääsi tänään nauttimaan sukulaisten seurasta ja samalla liideltiin Lahden Korkeavireen hallilla. Annet T. & H. olivat varanneet hallin kooikereitten sukulaisten agilitypäivään ja paikkalla olivat Bullbenzit, Oorbellenit ja Cirtap'sin koirat. Koirat oli jaettu tason mukaisiin ryhmiin ja Veikon ryhmää koulutti Emilia Helminen (Korkeavire Oy).

Veiko pääsi radalle Ficon, Ollin ja Sadeen kanssa samassa ryhmässä. Veikolla ja Henrikalla oli radalla oikein mukavaa ja taas tuli hienoja niksejä miten edetä radalla. Henrika piti erityisesti siitä, että osa radan kohdista tehtiin kolmellakin eri ohjaustavalla eikä aina jääty vain siihen yhteen onnistuneeseen suoritukseen.

Paikalla oli myös melkein koko Bullbenzin V-pentue, vain Fredi puuttui. Olipas kiva nähdä sekä Elsaa että Noa sekä Vickyä pitkästä aikaa!

Veiko, Vicky, Noa & Elsa

Kahvin kanssa saimme Lauran leipomaa porkkanakakkua ja Satun ihanaa kakkua ja nam. keksejä :) Jari oli tehnyt kanakeittoa, jota saimme käydä syömässä Tryggien asuntovaunussa.Pitopalvelu oli erittäin onnistunut ja ainakin meidän porukalle maistui :)

Ohessa linkkejä muutamiin ratoihin, ilmoitathan, jos et halua linkkisi näkyvän blogissa. Agiliitämässä Cirtap'sin Fico, Bullbenzien Olli, Sade, Veiko, Noa ja Hilppa.

Meidän ottamia valokuvia löydät täältä.

4 kommenttia:

 1. Mun on sulle pitänytkin sanoa, että linkkejä ei meinaa löytää tekstistä :) Heitä eri väriä/alleviivausta tms niin voi bongata :) Nyt en löytänyt linkkiä olleskaan.

  Kuvia laitoin jo nettiin: http://tyttik.kuvat.fi/kuvat/2011_04_02/

  Oli kyllä kiva päivä :) Nyt on ainakin meidän poppoo aivan poikki!

  VastaaPoista
 2. Juu, kun muokkaa tekstiä puolilta öin ja säätää samalla värejä, ei enää löydä linkkejä itsekään...

  VastaaPoista
 3. Kiitos videoista ja oli mukava nähdä teitä!

  VastaaPoista
 4. Ymmärrettävää Kaisa :D Mutta nyt näkyy ja hyvältä näyttää!

  VastaaPoista