sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Skromfo - 0 & 3. sija

Hyvin 'levätyn' euroviisuyön jälkeen lähdimme kisaamaan Janakkalaan Suomen Kromfoländerien agikisoihin. Saman seuran kisoissa ollaan kisattu keväällä 2010 ja paikka oli nyt meille jo tuttu. Tumma taivas uhkasi sateella, mutta onneksi saimme nauttia kuivasta kisasäästä. Kisaamassa olivat myös mineissä Foxy ja medeissä Lily sekä meidän Veiko.

Ekalta radalta Veikolle harmittava hylly, kun pituuden jälkeen kaasu hirtti kiinni ja Veiko ampui suoraan seuraavalle hypylle vaikka se pitikin olla takaa kierretty hyppy. Toiselle radalle Veiko lähti taas hyvällä fiiliksellä ja ohjaajakin pysyi matkassa mukana. Hienosti Henrika ohjasi Anne Saviojan takaakiertoja täynnä olevan radan ja selvitti radan puhtaalla 0-tuloksella. Tällä irtosi kisasta 3.sija ja samalla se oli ensimmäinen kerta kolmosten radoilla, kun Henrika ja Veiko pääsivät palkintopallille! Edellä olivat vain kromfot Frank ja Adi. Eroa kakkospaikalle oli vain harmittavat -0,58!

Radan jälkeen tuomarikin kävi taputtelemassa Veikoa ja sanoikin, että tämä Veiko on kyllä tosi hyvä tyyppi, mistäs se on tullut, kun en ole ennen häntä huomannut! Kerrottiin kyllä, että Raumalainen Bullbenzihän meillä :) Palkintopallilla Savioja silitteli Veikon korvakoruja ja oli sanonut Veikolle, että kylläpäs sulla on hienot hiukset :)

3 kommenttia:

  1. Onnea, Onnea, Onnea!
    T:Anne, Keira, Julia ja pojat

    VastaaPoista
  2. Onnea kovasti hienolle koirakolle! :))
    t.Outi

    VastaaPoista
  3. Tykki-Veiko! Onnitteluja.

    t. Anne T & bullbenziläiset

    VastaaPoista