sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Mitä kaikkea sitä onkaan tapahtunut...

Helmikuun loppua ja maaliskuuta on ohjelman osalta enemmän tähdittänyt koulu, kuin koiramenot... On ollut suullisia tenttejä, abikursseja ja muuten vaan valmistautumista tulevaan koitokseen eli ylppärit 2012, here we come!

Henrika, punatakkinen tyttö...
14.2.2012 tiistaina oltiin tehiksen treeneissä ja tehtiin Rannikon Timon rustaamaa rataa. Veiko teki rataa pienemmissä pätkissä, jotta kontaktit olisivat hallitut eivätkä ne katoaisi vauhdin hurmaan.

06.02.2012 torstaina vietettiin abiohjaajamme penkkareita aurinkoisessa pikkupakkasessa.


Abit lähtivät penkkareiden jälkeen risteilemään ja lomailemaan Tallinnaan ja tämän reissun jälkeen Veiko osoittikin Henrikalle mieltään. Mitäs jätit mut pariksi päiväksi ja sitten tulet ja viet treeneihin...

21.02.2012 tiistain tehiksen treenit (koutsina Sari Vähäniitty) olivat Veikosta ihan mahtihauskat, mutta ohjaaja ei ollut niin ilahtunut, kun Veiko paineli rataa ilman huolen (ohjaajan) häivää! Mutta jos jotain positiivista, niin vauhtia piisasi! Mut ohjaajan hermot olivat koetuksella...
 
23.02.2012 torstaina Sannan treeneissä Veikokin oli jo kuulolla ja pari V+H tekivät yhdessä hommia.

26.02.2012 sunnuntaina Henskun 19 vee juhlat vietti tämä huoltaja-roudariäiti aamulla seitsemästä eteenpäin HSKH:n kisoissa talkoilemassa pöytäkirjanpitäjän sihteerinä. Medikolmosten tulospalvelu toimi loistavasti ja oli hienoja ratoja! Päivän mielenkiintoisin koirakko tuli Italiasta, shelam 'Lupin' alias Arsenio Lupin ohjaajansa Nicola Giraudin kanssa. Tälle kaksikolle sain kunnian kirjoittaa suomalaisen hyppysertin ja tulokset italialaiseen kisakirjaan. Espanjavesikoira Esson 'avautuminen' tapahtui myös näissä kisoissa, hienoa menoa! Iltapäivästä tuli kahviteltua pitkästä aikaa myös isovanhemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti