sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Jankataan, taas

Menneen viikon emäntä lomaili ja tuli tehtyä kaikenlaista kotihommaa ja valmistauduimme myös kevään suureen juhlaan. Kartturin ylioppilastuloksetkin saatiin keskiviikkona ja meillä on nyt tuore ylioppilas perheessä! Juhlistimme ylppärituloksia käymällä hattuostoksilla perinteisessä Wahlmannin hattukaupassa ja leivoskahveilla Cafe Engelissä.

Veikon kanssa treenattiin tiistaina tehiksen treeneissä. Helatorstaina ja perjantaina harjoittelimme fillarointia koiran kansssa. Naapurit eivät ole siitä varmaan ihan yhtä mielissään, kun Veiko haukkua louskuttaa koko matkan minkä ravaa fillarin vieressä. Veiko yritti pelastaa emännän fillarin kynsistä, sillä olihan se pelottavaa, kun istuin fillarin satulassa ja vieressä piti vain ravata. Kyllä tästä vielä hyvä tulee, saimme jo muutamia hiljaisia ravipätkiä aikaan. Hiljaa hyvä tulee.

Tänään sunnuntaina olimme Janakkalassa kisaamassa. Kesän ensimmäinen helteinen päivä oli hiekkamontussa ja olimme selkeästi ylipukeutuneita. Ei millään osaa ottaa vielä lyhytlahkeisia housuja mukaan! Ensimmäiseltä radalta tuli tiukan ajan jälkeen hieno nolla ja sijoitus toinen heti Lukan jälkeen!

20.05.2012 Janakkala, Veikon nollarata. Tuomari: Asko Jokinen

Toinen rata sujui hyvin ihan viimeisille esteille asti. Hyppy-muuri-hyppy välistävetoinen koitui meidän kohtaloksi. Kolmannen radan jätimme väliin.

20.05.2012 Janakkala, Veikon hyllyrata. Tuomari: Asko Jokinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti