lauantai 9. kesäkuuta 2012

Suomen Kooikerhondje ry:n erikoisnäyttely 2012

Suomen Kooikerhondje ry:n erikoisnäyttely 2012 pidettiin Riihimäen Metsästysmuseon pihamaalla lauantaina 9.6.2012, samassa paikassa missä pidettiin vuonna 2010 yhdistyksen ensimmäinen erikoisnäyttelykin.

Tuomareiksi oli pyydetty Mrs. Diana Striegel (nartut) ja Mrs. Lydia Erhart (urokset). Tuomarit arvostelivat yhdessä myös näyttelyn erikoiskilpailut. Olin itse näyttelytoimikunnassa ns. tuomarisihteerinä ja en itse päässyt juurikaan nauttimaan näyttelyn tunnelmasta, kun koko ajan oli jotain tekemistä. Perjantaina illalla hain tuomarit kentältä hotellille (Cumulus Airport) ja näyttelyohjaajan kanssa pidimme tuomareille ns. briifauksen. Lydia oli aiemmin arvostellut Suomessa, joten hänelle nämä säännöt olivatkin jo tuttuja. Näyttelyaamuna noudin tuomarit hotellista ja ajoimme Riihimäelle.

Tuomarit tutustuivat Metsästysmuseon pihamaalla olevaan lasikirpputoriin, sillä aikaa kun me kasasimme kehät ja palkinnot saatiin paikoilleen.

Tuomarisihteeri työssään, tarkistaa jaettavia palkintoja...
Hienot ruusukkeet!
Toivotetaan tuomarit ja näyttelyvieraat tervetulleiksi!
Veiko ja Hensku odottavat vuoroaan...
 
 
 
 
Veikon liikkeet
 
 
 
Veiko ryhdikkäänä


Päivän päätteeksi oli myös parhaan jalostus- ja kasvattajaryhmien valinnat. Bullbenzin kasvarissa oli 'pieniä' poikia ja Keira. Sallyn jälkeläisluokassa oli mukana Limbon 3 lasta ja Veiko. 

kennel Bullbenz kasvattajaryhmä 4. (Uffe, Keira, Masi, Cola)
Wishdecoy Geri Claudia jälkeläisryhmä 3. (Veiko, Uffe, Wimma, Keira)
Näyttelyn jälkeen palautin tuomarin hotellille ja söimme vielä lämpimän ruuankin. Oli todella mukava mutta rankka päivä. Ja melkein koko päivän paistoi aurinko ja vain pari kuuroa saatiin.
 
Näyttelyn VSP Milfeddyg Innemend Elaika ”Kelmi” & ROP Wishdecoy Savanna Paris ”Sava” omistajineen, vas. Lydia Erhardt ja oik. Diana Striegel
 
VSP Milfeddyg Innemend Elaika ”Kelmi” & ROP Wishdecoy Savanna Paris ”Sava”
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti