lauantai 8. helmikuuta 2014

Kontaktikurssilla

Ohjaaja ja Hilary pääsivät Leena Inkilän kontaktikurssille, joka pidetään Univet Areenalla. Kontaktien opetus pilkotaan pieniin osiin ja ohjaaja halusikin juuri teoreettisen näkemyksen siihen, miten ja miksi kontaktit tulee opettaa ja mitkä tavat johtavat kulloinkin haluttuun lopputulokseen.

25.01.2014 lauantaina oli ensimmäinen kurssikerta ja ensin Leena oli pitänyt tunnin teorian. Hilary aloitti (tai jatkoi) nenäkosketuksen harjoittelua. Kurssilla on pennuista aikuisiin koiriin ja jokainen etenee omalla tasollaan eivätkä kaikki tee samoja harjoituksia samalla kertaa.

01.02.2014 lauantaina Hilary jatko nenäkosketusta. Lisättiin useamman tökkäisyn tarjoaminen, eli koitetaan saada kaksi tökkäisyä peräkkäin. Pyörittiin pienen puolipallon ja/tai kirjan päällä. Lörpän kanssa olemmekin jo kotona harjoitelleet. Sitten tehtiin äänihäiriötreeniä eli keinua kolauteltiin.

08.02.2014 lauantaina Hilaryn nenäkosketukseen lisättiin targetti, katse pidetään targetissa. Hilary ei ihan vielä ymmärrä täysin, että pitäisi monta kertaa tökkiä nenällä ja haukkuu välissä. Toivotaan, että oma palkkaaminen tehostuisi ja Hilaryn nenäkoskettaminen sitä myötä selkeytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti