sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Kouvola rallyt


Löysin facebookin rally-tokoryhmästä yllärinä tiedon, että Kouvolassa rally-kisoissa olisi paikkoja vielä avoimeen luokkaan eikä tarvinnut edes valvoa puolille öin.

Halusin Hilarylle uuden kisapaikan ja kisakokemuksen ja lähdin nyt poikkeuksellisesti vain Hilaryn kanssa kisoihin. Veikolla on jo 2 hyväksyttyä tulosta avoimesta luokasta, mutta Hilary nollasi ensimmäisen kisansa ja päästäkseen Veikon kanssa tasoihin, Hilary tarvitsee yhden tuloksen lisää.

Haasteena meille oli edellisen ja seuraavien luokkien tuomarisihteeri Riikka, joka kuuluu Hilaryn Top10 -ryhmään. Nekkua ei näytetty Hilarylle ennen kehää, mutta Riikan Hillopulla sai tavata. Nekku ja Hilary kyllä tajusivat toistensa läsnäolon samalla hetkellä, kun Riikka avasi autonsa takakontin...

Sain radan reunalta toimihenkilön kuvaamaan meidän radan. Itse eniten olin huolissani putkesta ja hypystä houkutuksena, mutta me selvisimme siitä vain piiitkällä vilkaisulla putkeen! Pyörähdyksessä pysähdyin ja alussa ts ja tuomari aiheuttivat pienen herpaantumisen (miksi ratahenkilöitä ei saisi tervehtiä...) - lähes täydellinen rata ja pisteet sen mukaiset 96/100 ja sijoitus 2/15! Ihana Hillo, joka ei huolestunut mistään ja teki niin iloisesti, että huh!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti