lauantai 7. marraskuuta 2015

Arkista

Koiruuksilla on ollut normaalia arkista menoa viikottaisine treeneineen, vaikka blogia ei ollakaan niin aktiivisesti päivitetty. Ohjaaja viimeistelee päättötyötään AMK:sta (aikoo valmistua vielä tämän vuoden puolella) ja on saanut myös oman alan töitä syyskuulta alkaen, wau! Pitkät työmatkat syksyn puolella vaativat oman veronsa ja Veiko onkin ollut agin osalta kisatauolla, mutta palaa tositoimiin, kun opiskelut helpottavat.


Hilary aloitti 3. juoksut 1.10.2015 ja lokakuu olikin ns. juoksukuukausi. Ensimmäisen juoksuviikon koirat asuivat samassa taloudessa, mutta kaksi keskimmäistä juoksuviikkoa ohjaaja asui Hiekkaharjussa tuttunsa luona evakossa. Viimeisen juoksuviikon oltiin jo kotosalla, mutta vähän vielä lenkkeiltiin erikseen. Hilaryn saavuttua kotiin, oli Veiko tosi innoissaan. Ei kyllä jäänyt epäselväksi haluaako Hilary Veikon liehittelyä vaiko ei...

EI! Minua ei kuule kiinnosta!

Mä lepään nyt.
Hilary on käynyt sekä keppien- että kontaktien kanssa Leenan tehokursseja ja alun toivottomuuden jälkeen näyttää nyt tosi hyvältä. Näistä täytyy varmaan tehdä oma bloggauskin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti