torstai 19. toukokuuta 2016

Hilary koekaniinina


Hilary osallistui yhtenä koirana Leena Inkilän ell. lisensiaatti tutkielman kokeelliseen osaan, jossa selvitettiin koiran aktiivisuusmittareiden hyödyntämistä tutkimuskäytössä.

Hilary sai aktiivisuuspannan maanantaina 2.5.2016 ja piti sitä kaulassaan aina torstaihin 19.5.2016 saakka. Pannan mittaria ladattiin kerran jakson aikana, meillä pannan mittaria ladattiin tiistaina 10.5.2016.


Hilaryn osalta tutkimusjakso tuli heti toukokuun alkuun, koska silloin Hilaryn kalenterissa ei ollut virallisia kisoja eikä näyttelyitä. Muuten pannan kanssa käytiin normaalisti treeneissä ja ehdimme osallistua myös Vietit ja vire agilitykoulutuksessa -koulutukseenkin.



Torstaina 19.5.2016 kävimme vielä Viikissä YES:llä makupalatestissä, jossa Hilary lähetettiin eri tyhjille tai makupalan sisältäville ruokakupeille. Hilary oppi jo toisesta kerrasta, ettei tyhjälle ruokakupille kannata mennä, vaan se jäi joko paikoilleen seisomaan tai kävi makaamaan... Makupalan sisältävälle kupille se osasi mennä joka kerta! Hilaryn mielestä testi oli kiva, kun sitä varten piti varata 120 pientä makupalaa. Enemmänkin olisi mennyt, jos Hilaryltä kysytään.


Hilaryn aktiivisuuspanta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti