lauantai 24. syyskuuta 2016

Kirkkonummella


Hilary ja ohjaaja lähtivät 5 kuukauden kisatauon ja sairastelun jälkeen kisaamaan Kirkkonummelle. Tarkoitus oli testata uusi halli Hilarylle ja tehdä hyvät kontaktit kisavireessä. Ohjaajan akillesjänne ja isovarpaan koukistajajänteen tulehtumisen jälkeen ei ole juostu paljoakaan ja ohjaaja jää vielä jälkeen ja Hilary etenee... näin kävi ensimmäisellä radalla.

24.9.2016 A0 1/7 tuomari: Tuomas Berglund

Molemmat radat tuomaroi Tuomas Berglund, jonka radat olivat mielestäni ykkösluokan radoiksi vaikeita, eivätkä todellakaan olleet mitään suoraa luukuttamista. Ensimmäisen radan alku oli haasteellinen (esteet 1-4) ja lopussa A:lta poistuminen ei suoraan vaan etuviistoon vasemmalle, kaiken lisäksi A-este oli kalteva... Juuri A:n jälkeinen viimeinen hyppy menikin juuri väärin päin, muutoin hyvää rataa.


Toiselle radalle mentiin myös haasteellisen alun kautta, hypyltä 1 suoraan putkeen, joka ei näy ensimmäisen esteen takaa. Keinulle tultiin myös suoraan putkesta ja Hilaryn keinu olikin ei-ihan-lentokeinu, mutta kauniimpikin se olisi voinut olla. Toisella radalla A oli suorassa rivissä muiden esteiden kanssa ja A:lta renkaalle ja viimeiselle hypylle mentiin suoraan. Hilary voitti puhtaalla radalla ja sai LUVA:n, muita nollia ei tullutkaan tässä luokassa, makseissa tuli 2 nollaa, joista vain toinen oli Hilarya nopeampi. Hilary oli nopeampi kuin rotikka. Ohjaajakin kesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti