sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

13. - 14.06.2009 Latvia Riika KV

Perjantaina starttasi kooikermobiili kohti Tallinnaa ja Riikaa, mukana kyydissä Saija ja Fido sekä Tanja ja Kaisa ja Veiko. Auto oli pakattu ns. optimaalisesti eikä turhaa hukkatilaa ollut. Pojat Fido ja Veiko matkasivat takana omissa metallihäkeissään, lakana suojaamassa turhilta katseilta.

Tallinnaan saavuttiin kahden tunnin laivamatkan jälkeen ja satamassa kävimme Rimissä hakemassa evästä ja juotavia ja pissatimme koirat ja lähdimme ajamaan aurinkoisessa säässä kohti Riikaa. Pärnussa pysähdyimme jätskille ja pojat pääsivät jaloittelemaan. Kun lähestyimme Viron ja Latvian rajaa alkoi ensin rankkasade, joka jatkui tasaisena sateena koko viikonlopun. Hotelliin Riikaan (NB hotel) pääsimme illalla seitsemän aikaan. Hotellissa saimme ruuaksi vain pizzaa, mutta nälkäiselle sekin maistui.

Lauantaina lähdimme näyttelypaikalle Olympic halliin jo kymmeneksi, jotta saimme auton vartioidulle parkkipaikalle. Kehässä pyörähdimme vasta myöhään iltapäivällä hienoin tuloksin. Veiko sai junnusertin ja oli ROP, Fido sai sertin ja cacibin ja oli PU2 + LV MVA-titteli ja Cavalriina's Kira Karenina sai sertin, cacibin ja LV MVA-tittelin ja oli VSP. Ryhmäkehässä ei pärjätty, kun tuomari ekaksi kysyikin iän, eikä 14,5 kk riittänyt sijoituksiin.Illaksi seiskaksi taas hotelliin, eikä ruokaa... tai pizzaa olisi saanut, mutta ei otettu. No, lähdimme ostoskeskukseen Heselle ja kebabille, vatsa tuli täyteen eikä hintakaan ollut paha, annos kebabia oli 3,5 latia. Koirien ulkoilutus jälleen kerran sateessa ja hienon latvialaisen rosekuohun jälkeen kaaduimme sänkyyn.

Sunnuntain näyttelypäivä oli tuloksiltaan lauantain toisinto. Veiko ROP ja Fido PU2 + cacib, Aada VSP + cacib. Aadasta tuli tällä cacibilla inttivalio! Onnea! Ostimme hienoja nahkaremmejä, meille kooikerinruskeaa ja Fido ja Fayza saivat tuliaisiksi vaaleansinisen ja -punaisen hihnan sekä samanväriset pikkukongot. Kyllä nyt kelpaa taluttaa! Pojat pitivät pilkotuista mahanpaloista, joilla kehässä kulkeminenkin sujui kuin leikki.

Sunnuntaina lähdimme jo kahden maissa ajamaan kohti Tallinnaa. Pysähdyimme Pärnussa ostoksille ja saimme yllättävän paljon edullisia ostoksia (mm. possulimua ja Pantterille ruokaa) mahtumaan jo täpötäyteen autoon! Ostin retkipeiton 3,7 ? - ei paha! Saavuimme hotelli Stroomiin noin klo 19. Hotellissa saimme hyvää ruokaa ja koirat ulkoilivat ja olisivat jo leikkineetkin toistensa kanssa.


13. - 14.06.2009 ROP Veiko, VSP Cavalriina's Kira Karenina

Kertaakaan koko reissun aikana ei tullut rähinää, toki pidimme ns. turvavaliä lenkeillä ja koirat tulivat autosta ulos aina vuorotellen eivätkä yhtäaikaa. Fido ei muistanut ollenkaan, että vieraassa paikassa ei voi käydä pissalla, kun Veiko merkkasi puita ja pylväitä ja Fido tuli perässä samoille tolpille! Ja seuraavalla lenkillä mentiin toisinpäin - Fido edellä ja Veiko tuli perässä. Kyllä noi pojat olivat tässä suhteessa helppoja.

Maanantain suuntasimme klo 11 Tallinkin Starilla kohti Helsinkiä. Satamassa Kaisa ja Veiko tavaroineen vaihtoivat omaan autoon. Kiitos Saija ja Tanja ja Fido! Tosi mukavaa seuraa, toivottavasti reissaamme yhdessä toisenkin kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti