sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

6. - 7.6.2009 Viro Tallinna EN & Tallinna KV

Mukavan matkaseuran Saijan ja Fayzan, Jonnan ja Uffen sekä Annen ja Sallyn autossa kulkeneen Virpin ja Inkan ja Virpin ja Veikon Elsa-siskon kanssa matkasimme me (Veiko, Kaisa, Henrika) perjantaina Tallinnaan osallistuaksemme Viron spanieleiden erikoisnäyttelyyn ja Viron voittajanäyttelyyn sunnuntaina. Majoitumme hotelli Stroomiin, joka oli 70-luvun tyyliin edelleen, kosteusvalumia seinissä ja vesi jäi seisomaan kylpparin lattialla, mutta puhtaat lakanat sängyissä ja ihan kohtuullinen sänky kun ei tullut selkäkään kipeäksi.

Lauantaina Veikon saalis oli Henrikan kanssa JUN-ERI JUK2, koko ratkaisi kisan Ukille joka sai myös jsertin ja oli ROP-juniori, Fayzalle jsert ja VSP-juniori. Sally ROP-vet, BIS-2 vet ja Sallyn jälkeläiset BIS-3 jälkeläisryhmä.

Sunnuntaina Fayzalle jsert, ROP-juniori ja EE JV-09, Uffelle sert, cacib, VSP ja EE V-09! Sally ROP-vet, BIS-3 vet ja jälkeläiset upeasti inttinäyttelyn BIS-3 jälkeläisryhmä!

Oli tosi mukavaa porukkaa, koirat pärjäsivät hyvin keskenään eikä edes Sallyn ja Fayzan juoksut aiheuttaneet Uffelle ja Veikolle hormoonien jylinää Fayza ja Veiko saattoivat ulkoilla samaan aikaan eikä Veikon nenä ollut kuin hetkittäin Fayzan hännässä kiinni Tällä porukalla lähden reissuun uudelleen vaikka heti huomenna! Wiia otti tuplajättipotin ollen kumpanakin päivänä ROP ja sai 2 x sert, 1 x cacib + EE V-09 tittelin! Onnea voittajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti