sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

HYL + 0 -> 4. sija + LUVA

Veikon agilityura on nyt virallisestikin avattu! Suunnistimme tänään Hyvinkäälle JAU:n eli Järvenpään Agilityurhelijoiden kisoihin. Veiko ja Henrika osallistuivat sekä agility- että hyppyradalle.

Ensimmäisellä radalla Veiko 'kompaistui' renkaaseen , muu osa radasta sujui hyvin, lukuunottamatta pientä hengailua puomille päin Tulokseksi siis HYL.

Hyppyradalla Henrika oli tarkka kepeissä ja melkein syötti Veikon renkaan läpi - puhtaasti! Loppuradalla juoksivat minkä kerkesivät, muutamaan kertaan Veiko ihmetteli ratahenkilöitä ja ehkä sekuntti tai pari meni siihenkin. Eka nollarata ajalla -14,39 ja sijoitus oli 4. + LUVA !

D-kisan tulokset
E-kisan tulokset

Kaikkiaan Hyvinkäällä kisasi 4 kooikeria: Saija + Fido, Sanna + Koda ja Sanna + Fido sekä Inger + Zeppe, jolle ekalta radalta myös nolla.

Kiitos Saijalle, kun saimme kuvata Veikon ja Henrikan debyyttikisan! Fido ja Fayzan sivuilta löydät videolinkit myös Fidon, Kodan ja Zeppen radoista.

Veikon radatHenrika onnittelee...
4. sija Henrika & Veiko, tuomari Mika Moilanen matkalla kättelemään...


Palkinnoksi Henrika ja Veiko saivat muumimukin ja possunkorvan. Hirveän tappelun jälkeen Veiko joutui luovuttamaan muumimukin Henrikalle ja tyyyi mutustelemaan possunkorvaansa...

5 kommenttia:

 1. Onnittelut Veikolle ja Henrikalle upeasta agiuran avauksesta!!

  toivoo Anne & kooikerneidit + Peter

  VastaaPoista
 2. Onnea hienosta agilitykisojen avauksesta!!

  Jonna, Uffe ja Isla

  VastaaPoista
 3. Onnea Veikolle ja Henrikalle ja tietysti myös Kaisalle agiavauksen johdosta! Ja Veikon sivuilla on aina kivoja uusia kuvia Veikosta, on hauska käydä katsomassa. Milli ja Oona tervehtävät myös.

  Tessu

  VastaaPoista
 4. Onnea! Hienon näköistä menoa.

  Noora, Sole & Iisa

  VastaaPoista