sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Skromfo, Janakkala 1.sija + 0 + LUVA

Medi1-palkintojenjako, 1. Henrika & Veiko


SAGI:n junnucupin finalistit


Henrika päätti hyödyntää Lahden kv:n peruutuksen ja ilmoittautui Veikon Janakkalassa pidettyyn agilitykisaan. Janakkalassa kisatttiin yksi ykkösluokan agilityrata, jonka tuomaroi Johanna Nyberg. Rataantutustuminen oli jo 8.30 ja se tiesi aikaista herätystä. Olimme paikalla hyvissä ajoin ja Henrika lämmitteli Veikon kanssa aurinkoisessa säässä. Medejä oli kisaan ilmoittautunut 6, mutta paikalla oli vain viisi liitäjää. Henrika ja Veiko suorittivat radan ilman virheitä ja sijoitus oli 1. + 1. luva nyt agiradalta. Vielä yksi luva uupuu siirrosta kakkosiin... Itse kisassa mineissä (8 kpl) eikä medeissä (5 kpl) ollut toista nollaradan tehnyttä kuin Veiko. Maxeissa tuli 2 nollarataa (16 osallistujaa).

A-kisan tulokset
JunnuCupin tulokset

Kisa oli samalla SAGI:n junnucupin osakilpailu, jossa kunkin kokoluokan 3. parasta lunaistavat itselleen paikan Riihimäellä 26.9.2010 pidettävään finaaliin. Henrika oli ainut näistä finaaliin päässeistä, joka sai nollaradan.

6 kommenttia:

 1. Hienoa Veiko ja Henrika!! Onnea paljon! :D

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, upeaa Henrika ja Veiko!!! Paljon onnea!

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa menoa!! Paljon onnea taitavalle parille :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos kaikista kommenteista! Yllätyin itsekin, en itsekään vielä maaliin tullessani edes uskonut, että Veikon suoritus meni täysin nappiin :)

  Henrika&Veiko

  VastaaPoista
 5. Onnea Henrika ja Veiko!!! Upea suoritus.

  VastaaPoista