lauantai 14. elokuuta 2010

Hyvinkään agikisat

Veikon agilitykesäloma päättyi jo hetki sitten. Lauantaiksi oli katsottu HYVSK:n agikisat kahdella startilla näin kesäkauden päätökseksi. Aamulla satoi Helsingissä kaatamalla ja oli sikäli hyvä valinta mennä hallikisoihin eikä ulos. Hyvinkäällä myös ukkosti päivän aikana. Onneksi Veiko ei reagoi ukkoseen mitenkään ja oli hallilla ihan yhtä innokkaana kuin muutenkin.

Ekalla radalla Henrikan kanssa rataa suoritti Veiko "Virtanen". Virtanen ehti suoritella usempia esteitä mitä rataa kuului :) ja ekalta radalta siis tulokseksi HYL. Toiselle radalle Veikolla oli jo mukana enemmän malttia. Rata alkoi hyppy-pituus-keinu:lla ja moni tekikin siinä lentokeinuja, mutta Henrika sai Veikon hyvin haltuusta ja keinu meni oikein hienosti. Lopputuloksissa ohitse meni vain yksi nopea espanjavesikoira ja Veikolle 2. sija + toinen LUVA kakkosissa! Veikon menoa radalla voipi tutkailla täältä. Kyllä Henrika ohjaa hienosti!

Kakkosissa on tultu startattua nyt neljä kertaa ja taskussa on kaksi luvaa... kolmatta sitten varmaan haetaankin vähän pidempään. Kolmosluokka siis kolkuttelee jo kulman takana, mutta katsotaan nyt sitten milloin parivaljakko taas haluaa seuraavan kerran kisata. Ei liikaa hyvää mahan täydeltä! Sitä ennen pitää olla ahkera ja harjoitella aikas paljon...

2 kommenttia:

  1. Onnea 0-tuloksesta, oli hienonnäköistä menoa!

    VastaaPoista
  2. Pätevän näköistä menoa! Isot onnittelut hienosta tuloksesta :)

    VastaaPoista