sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Pakkasta ja reeniä...

Mennyt viikko on ollut ihan täyttä talvea ja pakkaastakin on ollut yli 10 astetta monena päivänä. Lumi on vielä puhdasta täällä Helsingissäkin ja menneellä viikolla tuli käytyä muutaman kerran Heikinlaakson koirapuistossa, kun se on vielä siisti. Koirapuistoista puolet on ylämäkeen nousevaa rinnettä, joten kovin liukkaalla ei sinne kannata mennä.

Veikon kanssa samassa taloyhtiössä asuva Cia bokseri on pitänyt juoksujaan nyt pari viikoa ja sekös saa pojan piippaamaan. Yksi päivä Veiko istui nenä rutussa olohuoneen oven lasia vasten ja vinkui, kun ihana Cia käveli pihan poikki!

Perjantaina Henrika oli koirapuistossa Veikon kanssa ja tapasivat siellä leikatun bichon frisé Sakun. Veikolla ja Sakulla sujui leikit hyvin, mitä nyt loppuajasta Veiko yritti astua Sakua... illalla kotoan oltiinkin niin rauhallista koiraa. Emäntä sen sijaan vietti pe-la Lauran kämpillä Hervannassa. Kävimme ostoksilla ja saimme ne puuttuvat verhotkin ostettua. Lauran pitää vain enää ommella ne :) Lauran jääkaappiin ostettiin sulkapallojen kaveriksi ruokaa ja pakastimeen toin marjoja Helsigistä. Nyt kelpaa taas opiskella ja pärjää noilla ruuilla jouluun asti, jolloin Laura tulee kotikotiin joulun viettoon.

Tänään pääsimme paukkupakkasista huolimatta hakutreeneihin ja kyllä oli taas kaikilla paikalla olleilla koirilla tosi kivaa. Veikokin haki maalimiehet innokkaasti ja ensimmäiselle maalimiehelle osasi haukkua jo ennen kuin sitä pyydettiinkään. Selvästi Veikon mieleen tämä hakujuttu!

Illalla oltiin agin hallitreeneissä ja hienosti riitti virtaa sekä Veikolla että Henrikalla. Varsinaisia Henrikan juoksupätkiä ei vielä oteta mukaan, mutta hyvin Veiko irtoaa eteenpäin vaikka ohjaaja tulisi vähän perästä päin. Hienoja vaikeita keppikulmiakin tuli tehtyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti