sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Top Dog Show Turussa

Menneellä viikolla Veikon harrastuksiin ja aktivoitiin tuli ihka uusi juttu - Rally-Toko. Veiko aloitti harrastamisen siis Rally-Tokon alkeiskurssilla. Mukavaa oli ja Veiko oli tosi innoissaan (mistäpä se ei olisi vielä tykännyt!).

Keskiviikkona lenkkeiltiin Cian kanssa. Koudan kentän lasten pulkkamäessä Jaana ja Cia seisoivat mäen päällä ja Veiko leikki viestinviejää. Veiko juoksi mäkeä ylös/alas riippumatta siitä huusinko mäen alla Ciaa vai Veikoa nimeltä. Tais olla vähän energiaa 'varastossa'.

Torstaina oltiin agitreeneissä ja Veikolla meni rata loistavasti. Harmittavasti vain Henrikan polvi ei pitänyt agista ollenkaan niin paljon. Pikkuhiljaa tässäkin siis edetään...

Lauantaina Veiko pääsi pelloille juoksemaan ja illalla pakattiin kassit Turun reissua varten. Veiko katsoikin parhaimmaksi nukkua kassin vieressä.

Sunnuntaina lähdimme Turkuun, josta ei suurta menestystä odotettu kahden tuomarinvaihdoksen takia. Tänään tuomaroi Tapio Eerola, jonka ankara tulos oli Veikolle hieno eri3, SA, pu3! Vain kolmelle urokselle SA! Nartut voitti teräsmummo Sally, Veikon äiti. Sally oli myös rop-vet ja velipuoli Uffe oli vsp ja Islalle sert/cacib (Wiialta). Ruuti aloitti näyttelyuransa ollen rop-pentu. Ruuti oli selvästi niin Bullbenz kuin vaan voi olla.

Illalla piti mennä vielä agiin, mutta Henrikalla oli noussut päivän aikana kuumetta joten se piti jättää väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti