torstai 20. lokakuuta 2011

Ollaan uitu ja liidelty vaan...

15.10.2011 lauantaina emäntä kävi kurssittamassa itseään Koetoimitsija 1 -kurssilla. Perusasiaa tuli paljon ja myös mäyräkoirien eri luolakoemuodoista tuli seikkaperäistä selostusta. Tarkoituksena on vielä ennen vuoden vaihdetta saada kakkososa suoritettua ja lajiksi on vahvistumassa agility. Onneksi kurssi pidettiin paikassa, jossa oli eläinkauppa alakerrassa ja Veiko sai tuliaisina kotimaisia possunkorvia. Veikon mielestä oli tosi kivaa kun tulin kotiin, mutta vielä hauskempaa olisi ollut saada koko muovikassillinen possunkorvia itselleen. Ei sitten saanut kuin yhden puolikkaan korvan vaan.

16.10.2011 sunnuntaina oli Veikon uimavuoro Onnekoirassa Hyvinkäällä. 10 x altaanmitta edestakaisin tuli uitua ja nyt oli vauhtia ihan eri lailla! Huomaa kyllä eron Veikon uintitavassa heinäkuulla ja nyt lokakuussa. Muutaman viikon tauon aikana oli Veiko selkeästi sisäistänyt jotain uimisesta, kun nyt sellaisella vauhdilla, että kuntouimarikin saisi laittaa parastaan että pysyisi perässä. Altaaseen Veiko ei vielä uskalla hypätä, mutta ehkä senkin aika koittaa vielä. Veikoa ei häirinnyt myöskään uimaan tulevat cairnit (4 kpl). Veiko oli uinnin jälkeen ihan täynnä tarmoa, kun heinäkuun ekat uinnit olivat selkeästi fyysisesti vaativampia. Onneksi ollaan jo näin hyvällä mallilla ja Veikon kunto sen kun nousee vaan!

18.10.2011 tiistaina olivat HSKH:n tehiksen agilitytreenit ja niitä oli vetämässä Sari Vähäniitty. Olipas tosi positiivinen ja kannustava kouluttaja! Näistä treeneistä jäi tosi hyvä mieli ja taas opittiin paljon, paljon uutta. Jäähdyttelylenkille tarvittiin jo avuksi autosta löytynyt taskulamppu, kun Ojankoon johtava tie oli pilkkopimeä.

20.10.2011 torstaina Sannan agitreeneissä oli taas kimurantti rata ja Sanna perusteellisesti selvitti radan tärkeät ansakohdat. Leijeröinti puomille sujuikin tosi hyvin, mutta putken väärä pää radan lopussa ei ottanut millään onnistuakseen. Mutta sitä kohtaa me mennään treenaamaan vielä uudelleen... Jäähdyttelylenkille oli Veikolle puettu Hurtan uusi heijastava sadetakki Back on Track loimen päälle ja nyt näkyivät sekä Hensku taskulampun kanssa että Veiko heijastavissa hyvin pimeällä tiellä. Nyt oli jo kentän laitaan noussut uuden hallin tukirakenteita, jippii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti