lauantai 29. lokakuuta 2011

SE-PA

21.10.2011 perjantaina tuli emäntäkin vielä myöhempään töistä, mutta onneksi ehdittiin kiertää Veikon kanssa vielä hyvä 5 km iltalenkki. 

22.10.2011 lauantaina oli emännällä työntäyteinen päivä. Sata kertaa mieluummin olisin ollut Hyvinkäällä Spanieliliiton erikoisnäyttelyssä, kuin 14 tuntia ylitöissä. SEPA maksumuutokset, miljoonat IBAN muotoiset pankkitilit ja kaikenkarvaiset BIC:t vilisivät vain silmissä viikonlopun rupeaman jälkeen. Onneksi muu perhe huolehti Veikon ulkoiluista.

23.10.2011 sunnuntaina Veiko pääsi Lauran kanssa juoksulenkille, kiitos vaan Laura! Emäntä sen sijaan paahtoi töissä 18 tunnin päivän ja tulikin kotiin maanantaina aamulla klo 5.20 yhtä aikaa Hesarin kanssa. Ja oltuaan kuusi tuntia kotona lähti takaisin töihin… Ylityön kuumaa huumaa on toki tullut koettua tällä IT-alalla ennenkin. Olenhan jo aiemmin tullut päivystäneeksi vuosituhannen vaihteen 1999 – 2000 sekä markat/eurot siirtymiset, lukuisista muista versionpäivityksistä nyt puhumattakaan. Tää on tätä.

25.10.2011 tiistaina olimme palanneet ainakin henkisesti jotakuinkin normaaliin rytmiin (emännän univelka asettunee vasta viikonloppuna...)ja pääsimme tehiksen treeneihin. Veiko oli ainakin tosi innoissaan, jopa niin innoissaan, että tekniikka vähän kärsi. Ja sehän saa nyt vaan sitten harjoittelemaan vielä enemmän. Illalla uni maittoi sekä koiralle, että emännille. Treeneistä vastasi Timo Rannikko.

Tulevan HSKH:n ja BAT:n hallihankkeen raamit ovat jo näkyvissä… PET PAL Areenan -runko nousee jo kovaa vauhtia. Tässä huonolaatuinen kännykkäkuva, mutta kyllä siitä sen verran saa selvää, että rakenteet ovat jo hallista pystyssä! Tai no, Vuokkoset Areena siitä sitten tuli!

PET PAL Areenan 'haamu'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti