sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kuusi päivää

HSKH_pienija teemana HSKH. Viikon viimeinen päivä on meneillään ja melkoista haipakkaa on menty koko viikko. Viikon teemana on ollut HSKH:n actionit muodossa jos toisessa.

Maanantaina oli Tehis Cupin 2. osakilpailu ja itse tuli kokeiltua tuomarinsihteerin hommia kisaavien radalla. I. toimi tutorina ja selvisin hengissä annetusta tehtävästä. Halusin harjoitella tuomarinsihteerin hommaa, ennen lauantain virallisia kisoja. Eikä sitä vierähtänytkään kuin viisi tuntia Ojangossa.

Tiistaina oli Henskulla edessään alkeiskatselmus Ojangossa ja samaan aikaan osuneet tehiksen treenit piti jättää väliin.

Keskiviikkona olikin se päivä, jolloin emme olleet Ojangossa tai muuallakaan koiramenoissa. Hensku oli töissä ja itse otin itseäni niskasta kiinni ja olin jumpassa.

Torstaina oli HSKH:n kevätkokous ja tietenkin sinne piti mennä kuuntelemaan miten yhdistyksen viime vuosi oli sujunut taloudelliselta kannalta. Hensku töissä taas.

Perjantaina oli Tehis Cupin 3. osakilpailu ja sitä sitten kisattiin ja ratoja kasattiin tasaisessa sateessa. Sade loppuikin juuri, kun toimiston tavaroita laitettiin kasaan ja vietiin niitä hallille viikonlopun virallisia kisoja varten. Neljä tuntia sateessa seisomista, nice. Mutta mitäpä sitä ei tekisi lapsensa harrastuksen puolesta. Varsinkin, kun itse lapsi oli töissä ja äiti seisoi sateessa...

Lauantaina oli lapsi töissä ja äiti hallilla. Olin Ojangossa jo puoli kahdeksan ja sain tulospalvelun pystyyn. Ajanottokin ja äänentoisto olivat vähän hakusessa... Ykkösten radat olin toimiston puolella pöytäkirjan pitäjänä ja kakkosten radoilla tein viimeisen puuttuvat koetoimitsija kakkosen harjoittelun eli olin tuomarinsihteerinä. Sain tehtävään hienosti taas oman tukihenkilön :) Kyllä sitä nyt on hyvä fiilis, kun kaikki tarvittavat harjoittelut on takana. Eniten huolta tuottivat ratamestarin ja juuri tuomarinsihteerin hommat, mutta ainakin jälkimmäistä uskallan nyt kyllä tehdä toistekin. Ei siihen insinööriä tarvita! Sitten tulospalvelu pakettiin ja kotiin, eikä sitä oltukaan Vuokkoset Areenalla kuin vaivaiset 8 tuntia.

Sunnuntaina haluisi Hensku kisata kaksi rataa, vaikka ääni oli ollut kadoksissa flunssan jälkeen eikä kunto siis ollut paras mahdollinen. Ei mainittavia tuloksia tällä kertaa, pitäisi vain muistaa, ettei koiraa saa jättää selän taakse... Myös koohoista Ditte, Robi, Lily, Fico ja Keira olivat paikalla kisaamassa. Veiko olikin todella innostunut taas Annen nähdessään! Lähdimme hallilta heti ratojen jälkeen. Menimme vielä Ojangon kakkoskentälle leikkimään ja rallattelemaan ja muistelemaan kontakteja. Tehtiin me vielä vauhtisuoraakin. Illaksi ohjaaja meni vielä töihin.
Henri Luomalan radat löydät myös täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti