sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Onnenkoirassa & Purinalla

14.4.2012 lauantaina oli Veikolle varattu uintiaikaa Onnenkoiraan. Edellisestä uinnista olikin jo ehtinyt kulua muutama aika ja ensin Veiko olikin sitä mieltä, että ui ihan itse, en kastele mun tassujani. Pienen keskustelun jälkeen päätti rohkelikko kuitenkin kokeilla uimista ja hyvinhän se sitten sujui.

Huomatkaa taitava ote kapulasta...

Varmaan ainakin kymmenen kertaa mentiin allasta edes takaisin ja sen lisäksi Veiko innostui jopa noutamaan lelua vedestä. Pieni oranssi noutokapula haettiin tyylikkäästi ja melkein hypättiin sen perään! Outoa! Kapulan pitotyyli oli kyllä vähän hakusessa, kun sitä pidettiin kuin sikaria suussa ikään :) Lopuksi otettiin ihan shampoot ja hoitoaineet ja pestiin koko koira. Illalla meillä oli turkiltaan varsin muhkea ja hyväntuoksuinen Veiko.

Ja kyllä se kapula saatiin ihan oikeinkin tuotua :)
















Tänään sunnuntaina oli Veikolla vuorossa KOOHO:jen Sanna järjestämään Jari Laitisen agilitytreeniä Purina Areenalla. Paikalla olivat koohot: Lily, Veiko, Fico, Johnny, Pimu, Dio, Urho ja espves Teppo ja parsoni jonka nimi jäi arvoitukseksi. Jari oli suunnitellut allaolevan radan juuri Robille, joten kooikereille sen piti oleman kuin vettä vaan ja tosi iisibiisiä.

(c) Jari Laitinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti