sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Agirotu 2012

Kuopio, Sorsasalon koirakenttä
Kesän toinen pidempi agilityretki suuntautui Agirotu 2012 -tapahtumaan, joka pidettiin Kuopiossa, Sorsasalon kentällä. Lähdimme Henskun kanssa matkaan jo perjantaina aamusta, kun olimme juuri ja juuri toipuneet 28.6.2012 HSKH:n kolmosluokan kisoista, jotka olivat edellisenä iltana. Kisat olivat myös ensimmäinen virallinen vastaavan koetoimitsijan tehtäväni. Omasta mielestäni kisat sujuivat hyvin, toivottavasti sama fiilis jäi muillekin.
 
Perjantai 29.6.2012 pakattiin auto täyteen ja suunnattiin nokka kohti Kuopiota. Pysähdyimme matkalla pari kertaa, ensin Vihantasalmella, jossa Veiko pääsi kastelemaan tassunsa järveen. Pysähdyimme vielä syömään Leppävirralla. Isäntä saapui vasta illalla junalla Kuopioon ja liittyi joukkoomme hotellilla (Kylpylähotelli Kunnonpaikka). Ajoimme suoraan kisapaikalle ja saimme teltallemme vielä hyvän paikan kentän varjoisalta reunalta.
 

Teltta ja isäntä

Kuopio, Sorsasalon koirakenttäPerjantaina oli tarjolla kolmosluokille kaksi iltakisaa, jotka tuomaroi Ronald Mouwen Hollannista. Molemmat radat olivat tosi kinkkisiä. Ensimmäinen agilityrata meni Veikolta harjoittelun piikkiin. Illan hyppikseltä tuli hienosti 0-tulosta ja sijoitus kovassa joukossa 5/42.
 
29.06.2012 Veikon hyppärinolla, tuomari: Ronald Mouwen, Hollanti
 
Lauantaina 30.06.2012 oli ensimmäisenä ratana Open SM-karsinta ja tuomarina Kari Jalonen. Veiko hyllytti muuten mainion radan hyppäämällä yhden hypyn väärinpäin. Isäntö poistui hotellille jo aikaisemmin, kun ensimmäinen rata oli klo 8.30 ja kv-rata vasta 16.35 (aikataulut vielä tunnin myöhässä...). HSKH:n Suvi ja Maisa ottivat lauantaina maksien Open SM-kisoissa pronssia, onnea vielä kerran Suvi!
 
Illan KV-rata oli hienoa menoa aina kolmanneksi viimeiselle hypylle, jonka Veiko jätti jostain syystä hyppäämättä, mitä lie siinä kohdin ajatellut. Veikon ajalla 36,97 oltaisiin oltu tuloksissa viidentenä... Oikein hyviä ratoja vaikkakin hyllyjä molemmat. Kv-radan voitti onneksi seurakaveri Pantse & Taneli Ikäheimo. Hienon Pantsen voiton kruunasi vielä caciag!
 
30.06.2012 Veikon kv-rata, tuomari: Lee Gibson, Englanti
 
Lauantaina tuli myös shoppailtua agilityratakirjoja, herkkuja Veikolle ja t-paitoja Henskulle. Illalla söimme hotellin ravintolassa.
  
Sunnuntaina 01.07.2012 oli tiedossa vain epävirallisia ratoja Open Class tasoituskisa ja joukkuekisa. Veiko jätti Open Class -radan väliin ja osallistui vain joukkuekisaan. Kyllä kannatti säästellä akkuja! Joukkuekisa juostiin lähes kaatosateessa ja ilmeisesti joukkueen mukaan kyseessä oli Miss Wet T-shirt kisa. Pukukulkueen voiton vei liki HSKH:n joukkue, Racing White's valkkarit, jossa oli Juuson valkkarit Amor sekä Chaka, Turbo ja Kamu, Juuson Hukka oli varakoirana. Tyylikäs sinivalkoinen joukkue!

01.07.2012 Agirotu 2012 medi KIL joukkuekisa 1./29.
  
Bullbenz ja Kotivävy (Peter, Sade, Keira & Veiko)
Joukkueella "Bullbenz ja Kotivävy" otti medi KIL joukkuekisan voiton!

Joukkueessa olivat Peter "kotivävy" & AnneT, Keira "Bullbenz" & AnneH, Veiko "Bullbenz" & Henrika ja Sade "Bullbenz" & AnneT. Sallyn lapset ja Tryggien kotivävypoika Peter tekivät kooikeritten historiaa! Wou! Olipa hienoa!
 
01.07.2012 Agirotu 2012 medi KIL tulokset

01.07.2012 Agirotu 2012 medi KIL joukkukisa 1./29.


01.07.2012 Agirotu 2012 joukkue "Bullbenz ja Kotivävy" vauhdissa

Peter voitti myös medien sunnuntain Open Class radan! Hyvä Anne, onnea! Shantille ja Hennalle para-agilityn SM-kultaa (ryhmä 4+6) ja Liisalle ja Kelmille hopeaa ja Liisalle ja Ettalle pronssia (ryhmä 3). Onnea Henna ja Liisa! Sunnuntaina Babykooikers oli medi ALO joukkuekisan 8/10 ja Kiitävät koohottimet medi KIL joukkuekisan 9/29. Susirajan Koohot joukkueen sijoituksesta ei ole tietoa, lisätään tähän sitten kun sekin saadaan.

01.07.2012 Agirotu 2012 Open Class medi 1-7
Hieno viikonloppu kaikkineen, vaikka joukkuekisan aikana sade pääsi yllättämään. Koko viikonloppuna oli muuten mainio kisasää, aurinkoa ja välillä puolipilvistä. Muikut maistuivat, jäätelö oli kylmää ja eväitä oli riittävästi. Hieno viikonloppu! Kyllä kannatti ajaa 820 km vain kisatakseen Kuopiossa. Eiköhän me suunnitella jo vähän ensi vuodenkin Agirotua, onneksi se on vähän lähempänä meitä... Agirotu 2013 Ylöjärvi here we come!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti