maanantai 9. heinäkuuta 2012

HAU Open

Maanantaina oli HAU:n HAU Open agilitykisat ja medeille oli kaksi agilityrataa. HAU Open on samalla muille luokille epävirallinen agilitykisa ja muutama rohkea oli uskaltautunut kisaamaan kolmosten radalle epävirallisen kisan.

Veikon ensimmäinen rata oli Purinan sisäkentällä ja tuomarina Esa Muotka. Veiko kuunteli hyvin ja radalta selvittiin puhtalla 0-tuloksella maaliin asti! Melko pitkään sai odotella tuloksia ja melkein saatiin sertikin, mutta jouduimme oikaisemaan tulospalvelua... Veikolla on valitettavasti jo yksi SERT-A Muotkalta ja yhtä enempää emme voi ottaa vastaan, pöh! Lopputuloksissa Veiko oli hienosti kolmas, heti espves Hellun ja koohon Ollin jälkeen. Eipä Olli jäänyt kauas, vain 0,04 sek oli eroa! Tiukka kisa siis, eikä Hellukaan jäänyt kuin 0,74 sek päähän...

9.7.2012 Veikon 0-rata sijoitus 3/43, tuomari: Esa Muotka

Toinen rata oli Martti Salosen agilityrata. Veikolla oli puomin päässä liikaa vauhtia ja kontaktit eivät ihan osuneet kohdalleen. Henskun ohjaus katosi ja yksi hyppykin jäi välistä. Radalta siis hyl. Jäimme vielä odottelemaan ensimmäisen radan palkintojen jakoa, joka olikin n. klo 23.

2. Outi & Olli  1. Hellu & Heikki  3. Veiko & Henrika
 
Aamulla saatiin vielä kuva hienoista palkinnoista, vaikka ei Veiko mitään hämähäkkilelun päälle ymmärräkään. Eazydogin hieno pantakin saatiin. 
 
Eazydog Checkmate (M)

Purina One

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti