sunnuntai 26. elokuuta 2012

Elämää, ei sen enempää...

... on kaikki tää, koita ymmärtää!

Enivei, viimeiset viikot on taas totuteltu arkeen ja töihin ja käynnistellään talven treenikuvioita ja muita. Huomenna Henskukin aloittaa jälleen opiskelut, kun pääsi kesällä AMK:hon. Hensku ja Veiko valittiin HSKH:n agilityn huipputehoryhmään ja sen osalta onkin kaikkea jännää tulossa ensi kaudelle.

Lauantaina 25.8.2012 oli HSKH:n elokuun kisojen kolmosten päivä ja olin vastaavana koetoimitsijana näissä syksy ekoissa kisoissa. Hensku oli töissä ilmossa ensimmäistä vaan ei viimeistä kertaa, oli kuuulemma kivaa. Kaikki sujui oikein hyvin ja aurinko paistoi kuumasti koko päivän. Kyllä tällä porukalla jaksaa talkoilla, kun on niin mukavaa ja osaavaa porukkaa. Kun olin työpäivän verran ulkona lauantaina, niin illalla veti sohva meikäläistä puoleensa... Veiko ihan täpinöissään, kun olimme molemmat olleet Henrikan kanssa poissa koko päivän, virtaa oli kuin pienessä possussa :D

Sunnuntaina 26.8.2012 lähdin isännän ja Veikon kanssa Tervakosken KV-näyttelyyn. Ajattelin, että kerran kesässä ainakin pitää pyörähtää kehässä, kun erkkarissa Hensku hoiti tuon handlerin homman, kun en itse voinut mennä kehään (oli näyttelyn tuomarisihteerinä). Koohoja oli paikalla kaikki 8, joista 2 oli pentua. Uroksista paikalla olivat Orson, Miko, Flow ja Veiko. Narttuja oli kaksi Luna ja saksalainen narttu. Veiko piippasi koko ajan ennen kehään menoa ja oli muutenkin menossa varmaan enemmän agilityradalle kuin kehään. Eriä tuli kaikille uroksilla ja PU-kehässä olimme sitten kaikki 4. Orson oli 4., Miko 3. + vasert, Flow 2. sert+va-cacib ja Veiko PU1 + cacib! Narttuja oli kaksi: Luna pn1 + sert ja saksalainen Vitonani's Ecana Dcasci pn2 + vasert.


Veiko pöydällä


Paras uros kehä: 4. Orson, 3. Miko, 2. Flow, 1. Veiko
VSP Burning Red's Amazing Heffalump "Luna" & ROP Bullbenz Kooi Veiko Geri "Veiko"
tuomari: Laszlo Erdös, Unkari
Matkaa oli lähdetty kahden limupullon ja yhden ison vesipullon voimin, kun ajateltiin "piipahtaa" näyttelyssä. Piti käydä ostamassa pyttipannua, että jaksoi odottaa ryhmiä. Kasiryhmässä saimme juosta pari kierrosta ja meidät ja lauma muita käteltiin ulos saman tein. Mutta niin harvoin tulee oltua kotimaisissa ryhmissä, ettei niistä halua poiskaan jäädä.
 
Arvostelun löydätte Veikon tulokset sivulta. Ja lisää valokuvia Veikon näyttelykuvia kansiosta. Kiitos Suvi hienoista kuvista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti