lauantai 2. helmikuuta 2013

0 3 0 3 0 3 + SERT-H

Veikon reilun kuukauden mittainen kisatauko päättyi BAT:n kisoihin. Päivän radoille medit pääsivät viimeisinä, tuomarina oli tänään medeille Johanna Wûtrich.

Ensimmäinen agilityrata toi nollan, sijoituksella 3/44. Ensimäistä kertaa kolmas sija jaettiin yhdessä Ari Kuparisen sheltin Nonnih kanssa. Nonnih sai SERT-A:n eikä onneksi jouduttu siitä uusimaan, meillä kun tuo tarvittava aika ei ole vielä täynnä viimeiselle sertille.

Toiselle agilityradalle lähdettiin hakemaan nollaa ja sellainen sieltä myös saatiin. Tällä radalla oltiin nollalla taas palkintopallilla sijoilla 3/46 ja meitä edeltävä pyrpal Leni valioitui. Onnea! Veikolle ja Henrikalle tuli se pitkään ja hartaasti toivottu TUPLANOLLA! SM-kisat ja MM-karsinnat here we come!

Kolmannelle radalle ei onneksi ollut enää paineita. Veiko kesti paineet kuin mies ja Henskukin piti hermonsa kurissa :)

Päivän kolmas nollatulos sijoituksella 4/39 ja SERT-H! Eivät ensin meinanneet jakaa serttiä, kun olivat katsoneet agiserttejä kisakirjasta eivätkä sitä, että hyppyserttejä meillä oli vain kesältä se yksi. Nou hätä, nyt niitä on kaksi! Ehkä tässä kohden iltaa kaikki olivat jo niin väsyneitä, mutta homma hoidettiin kyllä BAT:n tulospalvelussa mallikkaasti!

BAT:n palkinnoissa oli paljon syötävää sekä Veikolle että Henrikalle. Veiko sai 3 x 10 € Musch-lahjakortit. Henrika sai 3 pakettia Vaasan hapankorppuja, 3 pussia Vaasan RuisNachoja, 2 levyä Fazerin sinistä, pussillisen panttereita ja suffelin.