sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Kisat

19.10.2013 lauantaina Veiko kävi LÄGI:n kisoissa Vuokkoset Areenalla. Ekalla radalla Veiko poikkeuksellisesti tiputti riman, mitä nyt ei ole kisoissa ihan kamalan useasti tapahtunut. Toiselta agiradalta sujuva nollatulos, sijoituksella 3/28.Viimeisellä radalla Veiko irtosi hienosti putkesta, mutta väärään suuntaan... radalta siis hyl.

20.10.2013 sunnuntaina lähdimme isännän ja Hilaryn kanssa pentunäyttelyyn Lahteen. Paikalla oli 7 pikkuista koohotinta, 3 urosta ja 4 narttua. Urospennuista paras oli Ruudolf, josta leivottiin ROP-pentu ja RYP-4 pentu! Hilary on pikkupennuista ensimmäinen ja Weera oli toinen. Paras narttupentu kisassa oli Hilary ja Mila vastakkain ja Hilary oli näistä tänään PN1 ja lopuksi siis VSP-pentu.

Hilary olisi halunnut tervehtiä kaikki koirat ja ihmiset, Mattia se suorastaa liehitteli, mutta Matista ruotsalainen neiti oli vähän turha tyrkky hänen makuunsa. Onneksi kehän jälkeen Weera ja Hilary saivat vähän painia, niin ei ihan ilman leikkimistä mennyt tämäkään reissu. Hilary kulki meluisassa hallissa ihan tyytyväisenä, eikä pelännyt liukkaita laittoita, mitä nyt vähän kehän matolta piti valkoisia pölypalleroita syödä... Hilary nukkui myös häkissään päiväunet ja kävi ulkoilualueella pissalla. Olen kyllä todella tyytyväinen Hilaryn käytökseen, pöydällä oltiin hienosti ja tuomariakaan arkailtu.

20.10.2013 Hilary

20.10.2013 Hilary

kuvat: Ville Ruth


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti