torstai 24. lokakuuta 2013

Sumppilandiassa ja Kaarinassa

21.10.2013 maanantaina ohjaaja kävi kouluttamassa ja kävin koirien kanssa hakemassa niille Animagi Apexista silmätipat, kun silmät olivat ihan punaiset molemmilla. Tiputtelemme myös kostutustippoja, mitä lie pölyä ovat saaneet. Koirien peitot laitettiin kanssa pesuun. Nyt on kyllä niin kuraista ja lehdet tulevat väkisin jaloissa eteiseen ja jauhautuvat hienoksi pölyksi. Onneksi ei ollut mikään bakteeritulehdus, ennemmin silmien ärsytystila.

 22.10.2013 tiistaina Hilary pääsi ohjaajan kanssa Sumppilandiaan. Sumppilandiassa Hilary pääsi Henrikan, Sannan, Seran, Saagan ja ennen kaikkea Sumpin kanssa leikkilenkille. Hilary oli Sannan pihaan päästyään ruvennut kirkumaan ja huutamaan ja huusi kunnes pääsi sisälle ja heilutti villinä häntäänsä. Voi sitä riemua mikä Hilarylla oli, kun se oli nähnyt Sumpin. Henrika ja Sanna tekivät ulkolenkin ja vielä sisälläkin Hilary ja Sumppi olivat painineet tosi innokkaasti. Kahden tunnin leikkisessio ei vain väsyttänyt Hilaryä, mutta ruoka sentään maistui ja kuppia kolisteltiin siihen malliin, että santsikierros piti saada. Sumppi on espanjanvesikoira uros, noin 3 viikkoa meidän neitiä vanhempi.

 23.10.2013 keskiviikona oli tiedossa Veikon syysretki Purina Centeriin Kaarinaan, kun tehikselle oli varattu Janita Leinosen treenikerta. Kolmosluokan koirat tekivät ns. nollaratatreeniä ja kyllä se Veikokin radasta nollalla selvisi. Ohjaajalla tosin taisi olla happi vähän lopussa ja jalat painoivat viimeisen kolmen esteen kohdalla. Lopuksi treenattiin lisää vauhtia puomille Janitan malliin.

24.10.2013 torstaina pääsi Veiko uimaan Koirauimalaan ja Hilary sai leikkiä palloleikkejä kotona. Ohjaaja lähti Tampereelle, kun Helsingissä on niin vähän kampaajia ettei ole mieleistä löytynyt. Onneksi Tampereen siskolla on hyvä kampaaja, jonne pääseen aina tarvittaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti