lauantai 9. marraskuuta 2013

Rally-Tokon SM-kisat 2013

Kesäkauden lopussa alkoi HSKH:ssa rally-tokokurssi, jolle minä ja Veiko pääsimme. Rally-Tokon tutustuminen oli HSKH:n 30v juhlaviikoilla ohjelmassa ja niiden tutustumisten innoittamana muodostettiin kaksi rally-tokokurssia. Hallikauden alkaessa saimme oman rally-tokovuoron, jonka jaoimme vuoroviikoin eli talvikaudella harjoittelemme joka toinen viikko. Ryhmiä vetää Riikka, jonka Nekku koohon on Hilaryn paras leikkikaveri.


Jaana ja Camilla - tuomarin suosikki
Riikka ehdotti jossain kohtaa syksyä, että eiköhän me nyt kasata joukkue rally-tokon SM-kisoihin Lempäälään 9.11.2013. Siitä se ajatus sitten lähti...

Veikon kanssa en ole rally-tokossa kisannut koskaan aikaisemmin ja virallissa tokokokeissakaan ei ole tullut käytyä. Oli siis hieno tilaisuus aloittaa kisaaminen suoraan SM-kisoista, joukkueradalta.

Menimme isännän kanssa Tampereelle jo perjantaina ja kävimme syömässä ravintola Ohranjyvässä mm. etanoita.



Riikka & Nita, Kaisa & Veiko, Jaana & Camilla


ALO-ratapiirros
Lauantaina lähdimme Ideaparkin Prisman kautta kisapaikalle, joka oli Ideaparkin vieressä oleva SportDogPark -halli .

Minä ja Veiko siis aloitimme rally-tokon kisauran näistä kisoista. Kahta pientä kauneusvirhettä (py puutteellinen yhteistyö, vino) ja yhtä ohjaajan mokaa lukuunottamatta rata oli kelpo suoritus 88/100 pistettä. Ohjaaja peruutti askeleet 1-1-2, kun olisi pitänyt peruuttaa 1-2-3. En siis osaa laskea ja peruuttaa, se on nyt tullut todistettua. Camillasta leivottiin tuomarin suosikki, ylvään käytöksensä ansiosta. Nita sai kaksi hyväksyttyä rataa ja selvisi finaaliin ollen siellä sijalla 8/8. 15 koiraa olisi päässyt finaaliin, mutta niin montaa koiraa ei siellä nähty. Joukkueemme HSKH:n Rallattelijat ei saanut tulosta, kun joukkueen koirista yhdeltä puuttui tulos.
HYL
HSKH:n Rallattelijat

ALO Jaana Valkama Don Vito`s Ce`nedra HYL
ALO Kaisa Pelkonen Bullbenz Kooi Veiko Geri 88
MES Riikka Timonen * Grande Gremin's Fiorentina 74


Riikka & Nita, Kaisa & Veiko, Jaana & Camilla - takapuolelta meidän hienot kisapaidat

Riikka & Nita


Kaisa & Veiko

Jaana & Camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti