sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Lemmikkimessut ja mitäs sitten...

24.11.2013 sunnuntaina Hilary pääsi pentunäyttelemään Messarissa Lemmikkimessuilla olleeseen pentunäyttelyyn. Paikalla oli 2 kooikeria, Milo ja Hilary. Hilary ihastutti ihmisiä ja moni kyselikin juuri kooikerin varautuneisuudesta. No, Hilary ei osoittanut olevansa varautunut - varsinkaan silloin, kun se näki Sannan ja Sumpin. Hilary meinasi revetä liitoksistaan, niin ihanaa oli nähdä Sumppi. Ihmiset katsoivatkin vähän kummissaan, kun nämä kaksi päättivät vähän irrotella.

Milo oli tälle tuomarille harmittavasti liian iso, mutta hienoa kokemusta. Hilary oli nätisti pöydällä ja kävelikin neljällä jalalla ilman pahempia pupuloikkia. Jäimme odottamaan ryhmiä, vaikka silloin Hilary oli jo pitkästä päivästä väsynyt, eikä jaksanut ihan täysillä enää keskittyä kauniina olemiseen vaikka oli ottanut päiväunet häkissään. Messujen myyjiä en päässyt juuri kiertelemään, kun olin kaksistaan Hilaryn kanssa reissussa, kun ohjaaja oli kuumeessa.

24.11.2013 Helsinki PN
PEK1 KP PN1 ROP-pentu
Tasapainoinen nuori neiti. Hyvä pää. Toivoisin hieman voimakkaamman alaleuan. Hyvä kaula & ylälinja. Hyvä runko & luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvällä vapaalla askeleella. Hyvä väritys. Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä.
Tuomari: Vesa Lehtonen (1 + 1 pentua)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti