keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulukuu on välikuu

Marraskuun pentunäyttelyn jälkeen sai Hilary kennelyskän. 1. - 2.12.2013 sunnuntain ja maanantain välisenä yönä alkoi yskiminen ja kakominen ja pulauttelu. Yhden päivän Hilary aina yskiessään myös oksensi, juuri siihen missä sillä hetkellä sattui olemaan. Hilaryn pikkuhuoneen matto oli oksennuksesta kirjava, lattiasta nyt puhumattakaan. Käytin Hilaryn Ylvan luona ja mukaan saimme vain yskänlääkettä ja ostimme myös pari purkkia Hill's ja Royal Canin recovery purkkiruokaa. Tiistaina Hilarylle maistui jo ruoka ja selkeästi 2-3 päivää Hilary oli kipeä, mutta sen jälkeen alkoikin hepulointi hihnassa ja perään saikin sitten yskänkohtauksia. Hilaryn pentukaveri Milo oli saanut yskän myös pentunäyttelystä. Viikko yskän alkamisesta oli pakko jo päästää Hilary lenkillä juoksemaan vapaana, kun sinkoili remmissä ollessaan jo vaarallisen näköisesti. Hilaryn agi-tokopentukurssi Koirakoulu Kompassissa keskeytyi joulukuun ajaksi, kun yskän jälkeen pitää olla oireeton kaksi viikkoa.

Hilaryn kennelyskä tiesi Veikollekin treenitaukoa, joka olikin suunniteltu ensin vasta tammikuulle, mutta ohjaajan flunssan ja ab-kuurin takia se siirtyikin marras-joulukuulle. Tauosta johtuen joulukuussa onkin keskitytty temppuihin ja palloiluun ja lenkkeihin.

13. - 15.12.2013 perjantaista sunnuntaihin oli Koira 2013 -näyttelyt (HeW-13, PVM-13, V-13). Tällä kertaa osallistuin Messukeskuksen näyttelyyn ihan vain turistina ja koirat saivat joululahjoja samalla summalla minkä olisin käyttänyt ilmoittautumismaksuihin. Hilary saa pukinkonttiin Berran vettä pitävän vuorellisen punamustan takin (45 cm), alelöytö! Erilaisia herkkuja tuli ostettua enemmän, possunkorvia ja sonninsuteja... Keira räjäytti pankin ollen PMV-13 näyttelyn VSP ja Maggie-neiti oli heti perään PN2, kera sertin ja junnutittelin. Vääksyn Timistä tuli päivän ROP. Onnea!

Tehiksen treeneihin Veiko pääsi ensimmäisen kerran 17.12.2013 tiistaina, kouluttajana oli Janne Karstunen.


 
25.12.2013 joulupäivänä kävimme illalla melkein tyhjällä Vuokkosen Areenalla tekemässä vauhtipätkän molempien koirien kanssa. Hilaryn ääni kaikuu Veikon videon taustalla, se suorastaan kiihtyi odottamisesta.


Veikon jouluagit

 Hilary jouluagit
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti