tiistai 31. joulukuuta 2013

Jouluruno

Veiko se kooikeri-kuono, oli koira nimeltään.
Ollut ei Veiko huono, makkaroita syödessään.
Haukkuivat toiset silloin, pahasti nälissään.
Mutta vain saikin sillon, Veiko itse mahan täydeltään.
Treeni-ilta pitkä on, taival valoton.
Mut Veiko vois nenällään, putkeen löytää myös itsestään.
Veiko siitä asti, töitä teki ihmeissään, johtaa nenäänsä hirmuisasti - luokse herkun syööötääväään!


Henrika, 2.8.2011
25.12.2013 Haltialassa - ei lunta!

Joululoma ja joulun pyhät vietetiin sukulaisia tavaten. Laura ja Vesku tulivat jouluaattoaamuna Ruotsin ristelilyltä ja lähtivät meidän kauttamme Hämeenkoskelle joulun viettoon (oma graavilohi mukanaan). Aatoksi saimme ruokapöytään myös Outi-mummun ja Jaakon. Jaakko tosin lähti seuraavaksi yöksi yövuoroon, mutta sai syödä kinkkua ja graavilohta sekä suklaakermahyytelöä.


Joulupäivä oltiin kotona, lenkkeiltiin ja syötiin. Kävin Haltialassa pitkän lenkin koirien kanssa eikä lumesta ollut tietoakaan. Oli ihanan rauhallista!

26.12.2013 tapaninpäivänä torstaina tulivat Outi-mummu, Salme ja Risto, Laura & Vesku ja Jaakko syömään lihalientä, lihapiirakkaa, juustotankoja ja hedelmäsalaattia. Kahvin kanssa nautittiin vadelmasuklaakakkua. Koira olivat ihan täpinöissään vieraista. Hilary tykkää myös Veskusta ja tuijotti Veskua koko ajan.

30.12.2013 maanantaina sai Veiko ihanaisen kooikernartun kylään, valitettavasti kaunokaisen juoksut olivat jo onnistuneeseen astutukseen nähden liian pitkällä ja edellisen päivän ja aamun yritykset toisen uroksen kanssa olivat myös väsyttäneet nartun. Toivottavasti seuraavalla kerralla onnistumme. Veiko käyttäytyi vierasta narttua kohtaan kuin herrasmies ikään, en olisi voinut olla tyytyväisempi. Veiko salli meidän kolmen ihmisen olla häntä ja narttua auttamassa eikä häiriintynyt siitä.

31.12.2013 tiistaina Uusi Vuosi ja sen viettoa ihan kotona. Tein koirille kongit maksalaatikolla ja namit syötiin palloista ja temppuja tehtiin. Ulkoiltiin maltillisesti ja kyllä Hilary säpsähti, kun tuli pamauksia, mutta jatkoi ulkoilua normaalisti näiden jälkeen. En kyllä pitänyt koiria enää irti aattona ollenkaan. Onneksi kukaan lapsi ei paukutellut meidän takanamme, eikä kokeillut järjettömiä koirien pelottelu pamauksia. Näitäkin on nähty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti