sunnuntai 17. elokuuta 2014

SKooi Club Match & Eskilstuna nat.

14.08.2014 torstaina pakattiin auto täyteen tavaraa ja lähdettiin kesäloman päättävälle Ruotsin turneelle. Molemmat koirat olivat matkassa mukana, kun Veikonkin rauhoituskarenssi päättyi keskiviikkona (7 vrk). Laivana oli tällä kertaa punavalkoinen Viking Grace. Turussa teimme perinteisen linnanympäri kierroksen ennen laivalle menoa.


15.08.2014 perjantaina saavuimme Tukholmaan 6.30. Lenkitimme koirat ja lähdimme ajamaan kohti etelää. Matkalla oli jo Tukholman ulosmenotiellä kolari, joka jumitti koko liikenteen. Annet ja heidän koiransa tapasimme puolessa välissä tutussa pysähtymispaikassa. Matka jatkui kohti Skeppshultin tehtaanmyymälään ja sieltä vielä Gegåsiin. Illaksi pääsimme hotelliin, joka oli Trollhättanissa. Haimme pitaleipää ja pizzan huoneeseen ja nopeasti kävimme iltalenkillä ja ajoissa nukkumaan.

Braheslott

Rianna, Peter Keira, Mila, Hilary & Veiko


Skeppshult
Trollhättan

16.08.2014 lauantaina oli Ruotsin kooikereitten erkkari eli Club Match Backamossa. Backamo sijaitsee noin 30 km Trollhättanin eteläpuolella. Veiko oli tälle hollantilaiselle tuomarille liian iso ja sai eh:n. Hilary oli melkoisen sopiva, jun-eri2. Näyttelyn poseerauskuvat ovat Femken ottamia. Keira oli hienosti pn2 ja voitti valionartut, Peterille eri, mutta ei muuta. Peterin jälkeläisluokka oli BIS1. Näyttelyn jälkeen Hilary ja Mila, Rianna ja pomona Peter pääsivät juoksemaan pahimmat höyryt pois. Hilary tykkäsi kyllä kovasti tästä osuudesta. Näimme myös Veikon Peppe iskän, joka oli iloinen veteraani, joka heilutti koko ajan häntäänsä.

Peppe
Junnunartut
Mila, Rianna, Peter ja turvaväli ja Hilary

Näyttelyn jälkeen olisi ollut myös illallinen kooikerporukalle, mutta meitä odotti neljän tunnin ajomatka Eskilstunaan emmekä siis voineet jäädä syömään. Olimme Eskilstunassa n. klo 21. Käytin koirat lenkillä ja aika nopeasti tuli mentyä nukkumaan.

17.08.2014 sunnuntaina oli päivän ohjelmana Eskilstuna kansallinen näyttely, josta toivottiin tulosta Hilarylle. Kasasimme myös teltan, sillä ilma näytti pilviseltä. Pentuja oli paikalla kaksi ja ne olivat molemmat Peppen poikia. Lovemix Dream Of Victory oli pu1, sert, SE CH ja Veiko oli sitten eri1 ck pu2. Hilary oli ainut narttu ja sai sen mitä toivoimme eli jun-eri1 ck pn1 SE CERT BIM. Eli sitten aikanaan, jos Hilary valioituu Suomessa tulee samalla voimaan myös tuo Ruotsin valioituminen. Hieno Hilary!

Tukholmaan oli reilut sata kilometria, joten lähdimme heti kohta kehän jälkeen ajamaan. Tukholmassa perinteiset ostokset Maxi ICA:sta ja ennen laivaa lenkitys koirille. Viking Amorellalla tultiin kotiin ja laiva oli täynnä koiria, kun Ruotsissa oli ollut kaksi iso näyttelyä viikonloppuna.BIR Lovemix Dream Of Victory - BIM Mattssons Freyas Hilary Von Anthony
tuomari: Kenneth Edh, Ruotsi

kuva: Femke van Ratingen
kuva: Femke van Ratingen
kuva: Femke van Ratingen
kuva: Femke van Ratingen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti