keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Rallyepikset ja TP

Kävin molempien koirien kanssa kokeilemassa rallyn AVO -luokkaa möllikisoissa NoDO -hallilla Hyvinkäällä. Halli on tuttu agilitykisoista, sellainen kuplahalli se kait on, toki parhaat päivät ovat jo takanapäin. Agissa halli on ainakin talvella ollut Veikolle liukas, joten emme ole siellä enää muutamaan aikaan edes kisanneet. Agissa Veikon eka luva ykkösissä on aikanaan tullut täältä hallista ja Veiko on itseasiassa käyty agiin mittaamassakin täällä. Kivat muistot siis.

Epikset olivat mukavasti järjestetty, sillä sain lähtölistat ja kisakirjeen sähköpostiin kuten agikisoissa konsanaan. Tunnelma oli rauhallinen ja kisaajilla oli suoritusrauha. Itselleni on suuri kynnys irroittaa Veiko hihnasta kentällä, jossa ei ole laitoja vaan kehä on rajattu maassa olevalla nauhalla. Veiko on saanut elämänsä aikaan 5 koiraa iholle saakka (joka kerta on itse ollut hihnassa) ja tullut siis yllätetyksi eikä siis perusta yhtään kohti laukkaavista irtokoirista olivat ne sitten päin tullessaan mitä sukupuolta sitten tahansa. Vaikka näin tarkemmin ajateltuna ovat kaikki Veikon päälle tulleet koirat olleet uroksia tai no, viimeisimmältä tolleri/käyttökultsulta en ehtinyt kysyä kumpi mahdat olla, kun omistaja liukeni paikalta koiransa kanssa.

Hilary pääsi ensin radalle ja teki ihan kelpo suorituksen. Yhtä käännöstä en uusinut, siitä -10 muuten ohjaajan virheitä 81/100. Veiko oli viimeisenä koirana radalla ja oli ihan innokas, tutki houkutuksen vinkulelua (!) mutta ei crocksia, muutama ohjaajan virhe, mutta koira pysyi radalla ja sillä oli kivaa 77/1100 (sujuva rata, hyvin innokas koira, joka on treenannut jo ylempiä luokkia). Innokas Veiko 7v. Vallaton oli siis mukana minulla radalla. Veiko oli tuomarin suosikki (TP) ja ansaitsi pallolelun, narulelun ja frisbeen. Tuomarina oli Hannele Pirttimaa.

AVO-mölli, tuomarina Hannele Pirttimaa

AVO-möllit tulokset

TP


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti