lauantai 6. kesäkuuta 2015

Raaseporin rallyt

Lähdimme Hannan kanssa Raaseporiin rally-tokokisoihin, kun kerrankin jaksoimme valvoa puolille öin ja kaikki kolme koiraa mahtui samaan kokeeseen. Kyllä agilitykisoihin on sitten helppoa ilmoittautua, kun vertaa sitä tähän tokojen ja rallytokojen ilmoihin.

Kisa pidettiin Länsi-Uudenmaan Koirayhdistys ry (Västnyländska Hundföreningen r.f.) tiloissa Raaseporissa. Halli oli osa isoa teollisuushallia, jossa toisessa päässä oli lastauslaitureita ja mm. Raaseporin kirppis oli samassa talossa.

Kisat menivät ylemmästä luokasta alaspäin ja ensimmäisenä oli radalla Veiko. Veiko ei enää osannut tulla eteen istumaan, mutta juokseminen spiraalissa meni taas hienosti ja kääntyminen juosten samoin tein. Niitä ei hirveästi olla harkoissa tehty, kun säästän polveani ja teen aina radat kävellen. Tulos tuli kuitenkin, ei niin hieno mutta 76 pistettä, yksi miinus tuli haukkumisesta.

Hilary meni luokan lopussa ja teki nyt edellisiin kisoihin verrattuna hienolla asenteella eikä halli ollut kummallinen paikka ollenkaan. Hilarylle 80 pistettä, kun pyörittiin täyskäännöksellä ja uusittiin ja sössittiin.

Hanna meni vielä alokkaissa Nekun kanssa ja sai kelpo tuloksen 87 pistettä, ehkä siinä auttoi, kun Hanna ennen rataa näytti Nekulle ratapiiroksen ja luki sen yhdessä koiran kanssa.

Go Team Äidit rules!

Oli hauska seurata koiria, kun Veiko ja Nekku kulkivat lenkeillä kun vanha aviopari konsanaan, riittävä hajurako ja ei mitään tarvetta kommentoida toiselle mitään.

Olivat muuten kaikki kolme koiraa ihan hiirenhiljaa autossakin. Nekku ehkä kummasteli mikäs auto tämä oikein on, mutta Veiko ja Hilary ottivat ihan rennosti. Tällä kokoonpanolla lähdemme mielellämme reissuun uudelleen, eikö niin Hanna ja Nekku!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti