perjantai 14. heinäkuuta 2017

Hesalaiset yöjuoksut


Hilary lähti HAU:n Hesalaisiin yöjuoksuihin ohjaajan ja kepon kanssa, kun meikäläinen vahti kotona hammasoperaatiosta toipuvaa Veikoa. Ohjaaja ei suhtautunut myöhäisiin startteihin kovin innostuneena, hän ei ole niitä iltaihmisiä ihan parhaimmillaan. Illan tuomareina olivat Anne Viitanen ja Kari Jalonen ja normaalipirteänä päivänäkin, ovat viitasenradat olleet kyllä varsin kinkkisiä.

Kisat alkoivat makseilla klo 20 ja minit/medit starttasivat ekalle radalle 21.45 ja toiselle 22.45. Ensimmäinen rata oli ulkona Anne Viitasen hyppyrata ja ohjaaja halusi kokeilla kepeille vientiä uudella tavalla, jota on nyt Jennan treeneissä harjoiteltu. Ohjaaja uskalsi, kepit meni loistavasti juuri niin kuin treeneissäkin ja ohjaaja sai hyvän draivin rataan. Nollalla maaliin! Minä seurasin onlinetuloksia ja saatoin onnitella voitosta ja SERT-H:sta hieman epäuskoiselta kuulostavaa ohjaajaa. Aika makeeta!

klo 00:08 lauantain puolella otettu palkintokuva

Kari Jalosen agiradalle lähdettäessä oli kello jo puoli kaksitoista ja ohjaaja ja Hillo väsyneitä. Hillo teki ei niin tyypillisen virheen, hypyn väärin päin. Autoon päästyään oli Hilary jo kääriytynyt pienelle kerälle nukkumaan. Eipä ole aiemmin kisattu puolilta öin.

HSKH:n medit ja minit eivät muita kumarrelleet, kun Säde & Riikka voittivat molemmat minien radat ja Marko & Sissi voittivat sen Jalosen agiradan ja Sissille se oli kolmas agiserti ja valioituminen.


Hilaryn sertie

Hilaryn sertie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti