keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

27. - 29.07.2009 Oriksessa

Lähdimme Veikon kanssa Orikseen Outi-mummun mökille. Outi-mummu on auton ajokiellossa eikä itse pääse mökille vaikka siellä viihtyisi hyvinkin. Tein Veikolle C-jäljen (30m - 15m - 30m), jolla harjoittelimme ja tänään vielä I-jäljen (15m - 10m) ja lopusta verestä tein maukkaita verilettuja. Mummu sanoikin kuullessaan, että tulen mökille tekemään Veikolle verijälkiä "Ihanaa, nyt me saadaan verilettuja!" Silloin muinoin tein Nora-cavalierillekin jälkiä ja lopusta verestä paistoin aina perheelle verilettuja.



Veikon 16 kk päivän kunniaksi yritimme löytää Veikolle uimapaikkaa, kun naapuri ei halunnut koiran uivan samassa järvessä missä hänen lapset uivat. Toivottavasti eivät koskaan hanki koiraa... No, mummu muisti yhden joenuoman, jossa oli grillikatos ja sinne me suuntasimme. Katoksessa luki enteellisesti...

Ja vielä ihan keskellä Orimattilan korpea! Mummu oli kyllä sitä mieltä, että paikalla asuu joku, jolla on lukihäiriö. Tai ei osaa vaan kirjoittaa nimeään oikein tai sitten nimi oli enne! Katos oli sen verran korkea, ettei sinne ilman apua kiivennyt, ei mummu keppinsä enkä minä kipeän polveni kanssa. No, saatiin Veiko pulahtamaan, todisteita siitä on galleriassa. Muutoin Veiko nautti vapaudesta ja spurttaili pitkin pihaa antaumuksella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti