lauantai 25. heinäkuuta 2009

Viro, Haapsalu KN --> RYP-1 !!!

Eipäs ollutkaan turha reissu... huh! Koska Veiko sai Viron junnuvalion tittelin jo Valgasta oli tämä reissu vähän bonuslomareissu enemmän kuin näyttelyreissu. Eilen nautittiin virolaisesta lomasateesta ja tänään näyttelyssä paistoi aurinko lähes pilvettömältä taivaalta ja klo 15 luvattu sadekuuro tuli 10 minuuttia etuajassa.

JUN-ERI JUK1 ROP-jun JSERT PU1 ROP tuomari: Yochai Barak, Israel


RYP-1 - tuomari: Yochai Barak, Israel

Veiko oli ainut kooiker, joten tarkistuksen jälkeen meille työnnettiin kouraan vielä kolmas junnusertti ja olimme myös ROP-juniori ja ROP. No, sitten jäimme odottamaan ryhmiä... Tuomarina oli rotukehässä ja ryhmässä israelilainen Yochai Barak. En ollu uskoa korviani, kun kuuluttivat Veikon RYP-1 paikalle!! Onneksi Jukka otti jonkun kuvan meikäläisestä, joka kädet vapisten piti koirasta kiinni ja yritti saada sen seisomaan! Jukka kertoi jälkikäteen, että tuomari katsoi ryhmässä ainoastaan Veikon liikkumista koko ajan, kun taas osaa koirista ei katsonut koko niiden tekemää kehäkierrosta eli oli ilmeisen tyytyväinen juuri Veikon liikkumiseen!

Emme sijoittuneet BIS-kehässä, emmekä edes menneet BIS-juniorikehään, kun kaikki olivat peräkkäin. Junnuja oli kaksi kehällistä, isot ja pienet koirat menivät kahdessa erässä kehään. Säästin Veikon ja omat hermoni BIS-kehään Näyttelyssä oli 736 koiraa, joten ei hullumpi saavutus.

Hotelliin lepäämään ja huomenna kotiin, nyt kyllä korkataan kuohuvaa!

Edit: Korkattu pullo kuohuvaa ja on myös juhlittu!

2 kommenttia:

  1. Onnea onnea onnea onnea onnea onnea onnea!!!!!!!
    Voi kun olisin voinut olla paikan päällä näkemässä....

    Saija, Fido ja Fayza

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Arvaa vaan olisko minun pitänyt olla Valgassa ryhmäkehää katsomassa!! Eiköhän korjata tilanne Liettuassa!

    VastaaPoista