sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Viro, Valga KN --> EE JCH !!!

Tänään esiinnyimme aurinkoisella Valga Keskstaadionilla, metsästäen Viron junnuserttiä. Häkin pyörä irtosi eilen hitsauksistaan ja onnistuimme keplottelemaan itsemme ja tavarat stadionille.

Saimme varjoa Saijan ja Lassin mainiosta royal canin teltasta. Kehä oli vasta myöhään iltapäivällä, mutta odottellessa otimme aurinkoa ja katselimme koiria

Kehässä oli ensin Veiko joka sai junnusertin ja tuli siis Viron junnuvalioksi, perään Fayza ja junnuserti ja Viron junnuvalio. Fayzasta leivottiin ROP-juniori paremman kokonsa ansiosta, hyvä Fayza! Veiko tässä kohdin VSP-juniori. Fido kävi kehässä ottamassa sertin ja tuli siis Vrion valioksi. Paras uros -kehässä Veiko oli ensimmäinen ja Fido toinen. ROP-kehässä Fasu-palalle eka ROP ja Veikolle VSP. Hieno päivä, saatiin kolme valiota!!! Korkkasimme kuohuvaa ja kilistelimme hienoille koirillemme! Upea päivä!

Saija ja Lassi jäivät odottamaan isoa kehää, mutta me suuntasimme ruokkimaan itseämme hotellille ja ansaittuun saunaan... eikä Saija turhaan odotellutkaan! Fayzan superpäivä päättyi upeaan RYP-4 sijoitukseen! Wautsi wau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti