keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Hakua

Pääsimme tänään Veikon kanssa HSKH:n porukoiden omiin hakutreeneihin mukaan. Paikalla oli 5 koiraa Tellu ja Maisa, Jalo, Veiko ja nimettömäksi jäänyt hauveli.

Veiko sai aloittaa makkararingillä eikä tuottanut mitään ongelmia juosta ihmisten välillä, kun sai makkaraa. Sitten Veiko sai kokeilla pakenevan maalimiehen etsimistä eikä Veiko meinannut pysyä nahoissaa vaan olisi lähtenyt heti perään. Seuraavan maalimiehen lähdön Veiko sai nähdä aluksi ja sitten olikin täysi työ pidätellä Veiko selkä maalimieheen päin. Veiko lähti taas kuin tykin suusta ja maalimies löytyi helposti. Veiko sai etsiä vielä piiloon menneen maalimiehen ja nyt malttoi jo vähän etsiäkin eikä lähtenyt heti kirkuen perään. Oikeaa ilmaisua haukkumalla täytyy nyt harjoitella.

Jalo etsi hienosti ja ilmaisi kovalla haukulla. Tellulle tehtiin maukasta kurkkurinkiä ja viimeisenä Maisa pääsi etsimään kolme maalimiestä. Kaikki löytyivät hyvin, eikä kukaan jäänyt metsään. Mukavaa oli ja aurinkoinen sää suosi, oli melkeinpä kuumaa metsässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti