perjantai 7. toukokuuta 2010

Veikon viikon touhut

Veiko on rentoutunut kuluneella viikolla mm. seuraavasti.

Alkuviikosta Veiko oli isännän kanssa peltolenkillä. Veiko oli vapaana ja sekä isäntä että Veiko huomasivat THE PUPUN yhtä aikaa. Isännän kannalta se oli tietenkin jo liian myöhäistä. Veiko juoksi 100-200 metriä pupun perässä, mutta havahtui kuullessaan pillin äänen ja palasi isännän luokse. Veiko sai runsaasti nameja ja herkkuja, kun oli tullut niiin hienosti isännän luokse. Loppumatka ulkoiltiin rauhallisemmin hihnassa kävellen. Onneksi ajojahti suuntautui Kalkkikalliolle päin eikä Kehä kolmelle...

Torstaina Veiko ja Henrika olivat Sannan agitreeneissä. Treeneissä tehtiin kolmessa pisteessä lyhyitä ohjauskuvioita. Hyppy - putki hässäkässä kokeiltiin irtoamista namialustalle ja Veiko juoksi alustalle siten, että loppupysähdyksessä takapuoli nousi ilmaan, kun kuono stoppasi namialustaan. Kenttä oli vielä Ojangon ykköskenttä, jossa on suora näkyväisyys portille, eikä kentän laidassa ole aitaa. Veiko pysyi hyvin Henrikan lähellä, eikä edes suunnitellutkaan sinkoamista minnekään. Hyvät treenit.

Lauantaiaamuna isäntä ja Veiko olivat taas pelto- ja/tai metsälenkillä ja nyt he tapasivat THE MYYRÄN. Veiko yritti pomppimalla saada myyrää ulos ja lopulta kaivoi usean oman päänsä kokoisen kokon, mutta myyrä pysyi piilossa. Veiko kuulemma vingahteli, kun kaivoi ja pomppi eli hauskaa oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti