sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Järvenpää KR



Veiko ja Keira, kuva: Anne Hirvonen


Tänään oli Järvenpään reissun päätarkoituksena saada Annelta agilitykepit... tuomarinmuutos oli vaihtanut meille tuomariksi Raija Tammelinin, jota ei ennakkoon pidetty meille mitenkään erityisen sopivana tuomarina.

8 koiraa oli ilmoitettu, mutta 6 oli saapunut paikalle. Junnu-uros O. Johnny eh1, avoissa B A Jemeko Jelle eh1 ja Veiko ainoana valioissa eri1, pu1. Nuorissa nartuissa Savinalle eh1, Amberille eh2 ja Keiralle eri1, pn1. Rop/Vsp kehässä oli sitten Veiko ja Keira ja tänään tuli Veikolle rop ja Keiralle vsp. Tuomarin mielestä Keira oli kokonsa mukaan alarajoilla ja sanoikin unohtaneesa mittatikun kotiin (meidän onneksi!). En olisi uskonut, kun aamulla kotoa lähdettiin. Yhdellä omenalla, vesipullolla ja kourallisella naksuja voi siis viettää näyttelypäivän :), ei no, kyllä oli muutama euro mukana kahviin ja pullaan.

Kiitos Annelle ja Johnnyn väelle mukavasta seurasta, rop/vsp kuva otettiin näyttelypaikan reunalta löytyneen kiven päällä.



Veiko, kuva: Anne Hirvonen


Veikon toukokuu sujui yli odotusten, tai no viimeistä serttiä toivottiin ja haettiin ja se myös saatiin. Kerran pu2 ja kolmasti rop, ihan kiva näyttelykuukausi meillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti