lauantai 11. joulukuuta 2010

Helsinki Winner




Veiko & Henrika, kuva: Elisa Karhu


Veiko lähti lauantaina aamuvarhaisella kohti Messukeskusta ja Helsinki Winner näyttelyä. Koska keli oli varsin luminen ja parkkipaikkoja tunnetusti tosi vähän, päätettiin että Jukka vie emännän ja Veikon Messariin ja hakee sitten päivän päätyttyä. Henrika tuli paikalle junalla vähän ennen kooikerkehän alkamista. Kävimme juupas/eipäs keskustelua kumpi menee kehään Veikon kanssa ja Henrikan perustelut voittivat tällä kertaa. Hienosti Henrika hoitikin homman! Valioluokan 7 uroksesta vain Uffelle ja Veikolle erit, muille eh. Veiko sijoittui vielä pu-luokassa joten päivän tulos oli lopuksi eri2, pu4.




Valioluokan urokset, kuva: Elisa Karhu




Veiko & Henrika, kuva: Anne Hirvonen


Kehää ennen ja jälkeen ehdimme shoppailla Veikolle ruokaa ja namia. Spanieliliiton standillä kävimme katsomassa mahtavan kuvashown, jossa esiintyi myös meidän V. Clubrekisterin päivitysosakin kotiutui Saijan tuomana Hollannin reissultaan.

Sunnuntaina Helsinki V-10 näyttelyn sijaan emäntä pääsikin ylitöihin, arvatkaa kummassa olisin ollut mieluummin? Ja arvaa harmittiko... Onneksi illalla pääsimme Sannan agitreeneihin. Paikalla olivat vain vesikoira Teppo ja Veiko. Aikaa oli kummallekin koirakolle kerrankin riittävästi ja hyvä fiilis oli treenien jälkeen. Hymy huulilla saatoimme lähteä kotiin ja valmistautua tiukkaan työviikkoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti