tiistai 28. joulukuuta 2010

Uimamaisteri


Veiko kävi tänään uimassa Hyvinkään Koirakylpylä Onnekoirassa. Veikolle oli varattu myös uittaja, koska olimme paikalla ensimmäistä kertaa. Ensin Veiko kävi lämpimässä suihkussa ja siirryimme veräjän taakse itse allasosastolle. Veiko sai ylleen pelastusliivit, jotta uittajalla oli 'kahva' ja siten ote Veikoon.

Veikoa piti ensin aluksi auttaa rampilta altaaseen, kun Henrika ja emäntä kävelivät altaan reunalla. Veiko ui hienosti, kun ottaa huomioon kuinka harvat uintimahdollisuudet täällä kuivalla maalla Puistolassa ovat. Meidän perheen mökkipaikallakaan ei pääse uimaan, sillä siellä ei ole sellaista rantaa että siitä pääsisi uittamaan koiraa.

Veiko sai jopa pikkuisen dummyn tuotua altaan reunalle ja reippaana poikana ui ohi muitten pallojen ja lelujen. Meidän Veiko ei siis ole vesilelujen noutaja vaan uiva spanieli :)

Veikon uintivideota voi katsella täältä ja kuvia on lisää täällä.

1 kommentti:

  1. Veikon polskuttelua katsoessa tekee mieli viedä Mikokin tuonne uudestaan :) Mutta ei ainakaan kovin kylmillä keleillä viitsi kun Miko pelkää kuivaajaa niin paljon, ettei sitä voi kuivata...

    VastaaPoista