perjantai 23. joulukuuta 2011

Hyvää Joulua

18.12.2011 sunnuntaina oltiin viimeisen kerran rally-tokokurssilla. Veiko ja toinen paikalla ollut koirakko tekivät paria eri rataa. Oli hauskaa seurata ison koiran maltillista työskentelyä, kun Veiko pyörähteli edes takaisin. Veikon mielestä puolenvaihto jalkojen välistä tarkoittaa vähintään viittä toistoa, eikä vain yhtä. Meikäläisen piti suorastaa pysähtyä, kun Veiko tunki itseään pohkeeseen ja halusi vain pujotella lisää. Hassu koira! Tulppaanikin sujui, vaikka taisi emäntää nopea pyörähdys enemmän huimata, kuin koiraa.

Tänään perjantaina oltiin vielä Hakkilassa lyhyissa agitreeneissä, teemana vauhtia ilman vaarallisia tilanteita! Veikolla oli kivaa, kun ulkona ole ei päässyt ainaisen vesisateen takia juurikaan irrottelemaan.

Veiko aloittaa kohta joulun tärkeimmän työn eli Veikosta tulee kinkun paistovahti! Joulun siivouksen tekivät isäntä ja Hensku, Veiko oli päällysmiehenä. Tein sentään eilen illlalla Annen ohjeen mukaisen raumalaisen saaristolaisleivän (tai 2 kpl). Oli tosi namia! Tästä tulee kyllä meidän joulupöydän uusin herkku. Mätiä, sipulia ja smetanaa ja lasi viiniä, nams!

1 kommentti: